Мобилио, този път не съм съгласен с теб - Тедка в нета има много сайтове с таблични или други варианти за изчисление на оптималното разстояние спрямо диагонала взависимост от резолюцията на изобразяваното на тв - т.е. дали ще е SD или HD например.
Навремето аз де водих от тази статия когато си избирах и тв и проектор.
40" даже и по-голям е твоето решение.
Купувай най-големия, който можеш да си позволиш, даже и повече от 40! Какъвто и да си купиш, след време ще ти се вижда малък. Другото са глупости.... Аз така навремето като си купих първата по-мощна кола (към 180 магарета) си виках как ще го карам това чудо.... само след 2 месеца ми се виждаше спряла. С телевизорите е същото.
Купувай най-големия, който можеш да си позволиш, даже и повече от 40! Какъвто и да си купиш, след време ще ти се вижда малък. Другото са глупости.... Аз така навремето като си купих първата по-мощна кола (към 180 магарета) си виках как ще го карам това чудо.... само след 2 месеца ми се виждаше спряла. С телевизорите е същото.
Смарт ТВ, курейска марка ши търси, Samsung ili LGСупер сте, блaгодaря ви зa препоръките, везните определено клонят вече към 40 инчa. A кaто мaркa и екстри?
:roll:Мислете извън кутията. Вместо да се чудите какъв телевизор да си купите отидете и си купете книги.
Вместо да седите на дивана и да дебелеете по няколко часа на ден можете да ползвате това време да четете.