Poltargaista
Active Member
Вероятно една част от вас познават Димитър Митев, а на други им предстои да се запознаят с него.
Той участва в конкурса за включване в листата за евродепутати на ПП "Глас народен" и искам да ви помоля, ако имате време и желание, да видите представянето му (на стр. 7 по азбучен ред) и ако сметнете за добре - да подкрепите кандидатурата му.
Димитър Митев
На 40 години, родом от Русе, живее в София. Мл. експерт в "Текущо обучение на магистрати", прогр. координатор (по заместване) "Правно-информационни технологии" в Националния институт на правосъдието, учредител на "ГИД - Гражданска инициативност и доброволчество".
Реших да се кандидатирам, защото?
Желая да защитавам интересите и позициите на българския народ при формиране на европейските политики. Желая да съдействам за запазване, по легален път, на традиционните ценности на нашето общество, като брак и морал. Желая да работя за повишаване участието на гражданите във формирането на европейските политики. Желая да подпомагам създаването и прилагането на прогресивни модели за по-добро административно управление и обслужване на гражданите у нас.
Смятам, че заслужавам кандидатурата ми да бъде одобрена, защото?
Съм отговорен и достоен гражданин; мога да работя под напрежение, в условия на множество приоритети и задачи, в междукултурна и многоезична среда; имам високи аналитични и организаторски способности; умея да работя самостоятелно и в екип, инициативен и прагматичен съм, ориентиран към резултата (но не на всяка цена)
Най-важните качества, които трябва да притежава един евродепутат според вас са?
Морал, експертиза, дипломатичност, отговорност, авторитет.
[video=youtube;ot0ByFxikqo]https://www.youtube.com/watch?v=ot0ByFxikqo[/video]
[SUP]P.S. Вероятно е по-добре да се премести в секция 'Политика'.[/SUP]