Това са глупости. Не се поддавайте на евтини политически провокации
Има Закон за Държавния протокол и Правилник за прилагане на Закона за Държавния протокол.
http://econ.bg/Нормативни-актове/ПР...-ЗА-ДЪРЖАВНИЯ-ПРОТОКОЛ_l.l_i.167391_at.5.html
В чл. 48 ясно си е записано, че националния флаг на държавата гост се слага на сградата на Народното събрание. Днес на посещение е парламентарна делегация на Турското Велико Народно събрание
Някой умишлено се опитва да направи от мухата слон. Не се поддавайте на евтини провокации - употребяват ви като носни кърпички.
Братле за теб може да е провокация аз обаче го чувствам като обида! Не знам Левски и Ботев как щяха да го почустват!
Изумявате ме как вярвате на такива простотии. Да не ви промиха мозъците, че на всяка глупост отваряте политическа тема във форума.
Ш-ш-ш събудете се бре! Не виждате ли, че ви водят за носа преди изборите?!?
Братле за теб може да е провокация аз обаче го чувствам като обида! Не знам Левски и Ботев как щяха да го почустват!
Не виждам как ще ме поведат за носа с това нещо. Нито съм привърженик на въпросната партия нито някога ще бъда, но за мен като Българин е обидно да видя такова нещо.
За тези които мислят, че е колаж мога да кажа, че му хвърлих 5 минутен поглед под лупата на фотошопа и смея да твърдя, че не е.
П.С.
И няма страшно не се оставям лесно да ме водят за носа особено политиците.