Добавяне на друга карта в PayPal

Sky

Well-Known Member
КОето ме подсеща, след 2 години мога ли да си добавя друга карта в Пейпала или трябва да верифицирам старата ?
Направих си и аз акаунт там. Wow, не знаех, че така си цакат клиентите с този курс. Но и аз няма как да го усетя, защото ми е доларова сметката (личната), с която пазарувам, демек вкарвам долари и харча долари. Няма как да има превалутиране при плащането на нещо онлайн.

Райфайзен Банк наистина имат добро обслужване, там ми е другата карта. Винаги гледам да имам поне 2 сметки. ;) Ей така, за всеки случай. Но пък и вече доброто обслужване не мисля, че трябва да е характеристика. А нещо задължително. Не знам защо тук в БГ това с доброто обслужване е нещо като допълнителна положителна черта на бизнеса? Аз имам кофти опит с верификацията в PayPal с карта от Райфайзен Банк. Не дойде кода в банкирането, а после като дойде, беше късно. Но какво да се прави, това си беше и в зората на PayPal тук, така де второто стъпване на PayPal тук.

От: Тия в ОББ са много зле

Дайте някаква тема за четене от А до Я за тоя Paypal като лично ме интересува най-вече има ли месечна/годишна такса и колко е, колко струва транзакцията от моята карта към акаунта там и обратно, "одирането" за превалутиране колко е, тъй като сметката ми е в лева, а ще искам да ползвам доларес за разплащания.
Аз лично си плащам директно с Визата, все едно е бездънна каца с мед и съм чувал, че не е добре така, ама пък всичко е безплатно и не се набутвам със стотинчици..

От: Тия в ОББ са много зле

Не е тук мястото но предупреждавам всички които са купували нещо от namecheap.com да си проверят дали не е отметнато Auto renew-то.
За всичките ми домейни от там чета всеки един ред и "уж" премахнах автоматичното подновяване ама не е баш така, за половината е отметнато.
100% си е няква тяхна далавера защото съм абсолютно сигурен какво съм попълвал и избирал при покупката
Дайте някаква тема за четене от А до Я за тоя Paypal като лично ме интересува най-вече има ли месечна/годишна такса и колко е, колко струва транзакцията от моята карта към акаунта там и обратно, "одирането" за превалутиране колко е, тъй като сметката ми е в лева, а ще искам да ползвам доларес за разплащания.
Аз лично си плащам директно с Визата, все едно е бездънна каца с мед и съм чувал, че не е добре така, ама пък всичко е безплатно и не се набутвам със стотинчици..

Последно редактирано:

Горе