Добавяне на продукти в онлайн магазин

C.Cenov

Well-Known Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Здравейте, налага ми се да добавя 50-60 продукта (не съм сигурен за бройката, но са горе-долу толкова) системата е opencart. Но държа описанието да бъде копирано от няколко източника, като аз ще Ви посоча сайтовете от които го взимам. Аз съм добавил около 30-тина продукта за 1 ден, но ми идва много офтикарско и предпочитам да дам някой лев на някои да го свърши.

Продуктите са малко, но работата не е копи/пейст само, трябва да се рови за качествени снимки в гуугъл и като се пише в описанието също вероятно ще се налага да се обработи някоя снимка и да се оформи прилежно вътре. Моите познания по фотошоп са почти никакви, но се справям с елементарна преработка и очаквам вашите да бъдат такива :).

С две думи работата не изисква големи познания и ще може да ме питате по-всяко време за нещо свързано с нея да помагам, но не е и само копи/пейст с afk brain.

Според мен има работа за 2 дни по 8 часа бачкане, аз крайни срокове не давам, не ги бързам, просто искам да си направите преценка за работата и да ми пишете оферта на ЛС.
 
От: Добавяне на продукти в онлайн магазин

Намерих човек, не съм писал на останалите, за това пиша в темата.
 

Горе