Аз даже не знам на какво мнение да бъда.
От една страна това е продукт на Google, както се вика негово бебче и едиторите вътре гледат уж за качеството на сайтовете, но последно време на съм чувал за някой одобрен. От друга страна Google много следи колко е тръстед една директория, с какво се пълни, колко често се ъпдейтва и прочие. За това и аз поддържам мнението, че не е толкова от значение вече. Ако някога е била с голяма тежест, в момента не е така. Да, хубаво е да ви присъства сайта там, но няма да си избиеш семейството, за да влезеш там.
Събмитваш веднъж, ако не стане - здраве да е. НО много внимателно се почита на какво трябва да отговаряш, защото съм виждал и терикатщини.
Едно време се пробвах за единтор, тъй като намирах време да попреглеждам тук таме. Но явно нещо не съм много ариец за там, и сега съм благодарен. Имаме няколко едитора тук, не си спомням кои бяха, но те са готини и определено се справят с категориите си, естествено когато намират време за това. Но като цяло и тях не можем да ги виним, защото са на доброволни начела тези редакции. Никой не им плаща, не ги поощрява, нищо. За това и това може да се вземе под внимание.
По добре плати за един силен PR някъде.
Но това е само лично мнение.