nekakav Active Member Рейтинг - 100% 16 0 0 11 Март 2017 #1 Здравейте. Бих желал да увелича аудиторията в група "Алчен за Спорт" във фейсбук. В момента е с ~6500 човека. Моля, който може да ми предложи добавяне на реални хора от България да ми пише с цена и срок на добавянето на ЛС. Поздрави! - Борислав
Здравейте. Бих желал да увелича аудиторията в група "Алчен за Спорт" във фейсбук. В момента е с ~6500 човека. Моля, който може да ми предложи добавяне на реални хора от България да ми пише с цена и срок на добавянето на ЛС. Поздрави! - Борислав
kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 11 Март 2017 #2 Работили сме с теб, ако имаш интерес мога да помогна. Ако търсиш разнообразие - няма проблеми
nekakav Active Member Рейтинг - 100% 16 0 0 11 Март 2017 #3 kamentk каза: Работили сме с теб, ако имаш интерес мога да помогна. Ако търсиш разнообразие - няма проблеми Увеличете... Имаш ЛС
kamentk каза: Работили сме с теб, ако имаш интерес мога да помогна. Ако търсиш разнообразие - няма проблеми Увеличете... Имаш ЛС
S snowar New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Март 2017 #4 имам FB група за спортни прогнози, можем да направим реклама там
nekakav Active Member Рейтинг - 100% 16 0 0 13 Март 2017 #5 snowar каза: имам FB група за спортни прогнози, можем да направим реклама там Увеличете... Нека приключи колегата и ще ти пиша.
snowar каза: имам FB група за спортни прогнози, можем да направим реклама там Увеличете... Нека приключи колегата и ще ти пиша.