Добра вътрешна оптимизация

ilianskim

New Member
Добра вътрешна оргранизация или как да създаваме страниците си така, че да са достъпни за ботовете и да са максимално релевантни това е темата в последната ми статия SEO onpage оптимизация , ако ви хареса и имате търпение да я прочетете цялата може да кажете мнения и упреци :)
 
Прочетох по диагонал статията.
С две думи: линквайте към стари статии и използвайте адекватни заглавия?

Само не мога да разбера защо не използваш spellcheck?
Някои грешки вадят очите направо и развалят впечатлението за иначе полезните статии.

...както ваншните, така и вътрешните.
Този финал например :)
 
Редактора ми е в отпуска и друго ако това си разбрал от статията
С две думи: линквайте към стари статии и използвайте адекватни заглавия?
то е нямало смисъл и по диагонал да четеш.
 
Ако си толкова добронамерен и искаш да помагаш със статиите си защо не споделиш и триковете си използвани в някои от сайтовете ти ?
 
Последно редактирано:
Ако си толкова добронамерен и искаш да помагаш със статиите си защо не споделиш и триковете си използвани в някои от сайтовете ти ?

Слага си ALT текстове на картинките :p


Ако толкова са ти притрябвали трикове, ето ти много:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=SEO+tricks
 
@redev споко баце АхСх пак си търси с кой да се заяжда ;)
 
AxCx искам да ти кажа, че тия статии ги пиша за себе си и за хората (често 16-17 годишни пичове) които почват от нищото и си градят една добра база, а относно дали всичко което знам го описвам мисля, че не е нужно всеки може сам да си мисли и експериментира. Аз пари на никого не съм искал, а хората ме търсят и искат да ми ги дават ако това те тревожи по някакъв начин може да пиша в името на статиите в скоби [няма важни тайни в поста] ако ти напишеш веднъж тайните си и нещата върху, които работиш може и да накараш някой да ти се връзва. Няма какво да доказваме всеки си бачка за себе си, но някой не споделят и толкова, защото знанието е пари, а и има много хора като теб които само намират косури. Аз споделям мисли и опит, защото не смятам никой тук за конкурент , а като приятели и ми е готино като има хора с които си лафя по тия теми. А ти си перкай сам и се бий в гърдите, колко всичко ти е ясно.
 
Последно редактирано:
... Аз споделям мисли и опит, защото не смятам никой тук за конкурент , а като приятели и ми е готино като има хора с които си лафя по тия теми. А ти си перкай сам и се бий в гърдите, колко всичко ти е ясно.

Не знам какво споделяш, но за мен това са локуми и хвърляне на прах в очите на 16-17 годишните с една единствена цел - поддържане на репутация и трупане на точки. А за това кой се бие в гърдите - не знам кой измисли понятието "гуру", а аз поне никога не съм имал някакви претенции че разбирам. Не искам да се заяждам с никой, просто не мога да прикривам нещата който не харесвам. Вече дори изгубих интерес да бъда контра, за съжаление с всеки изминат ден форума става все по-скучен, а аз все по рядко го поглеждам.
 
Спирам да пиша такива теми и да трупам точки надявам се тогава пак да ти стане интересно във форума. Спирам с репутацията толкова репутация не мога да понеса.
 
Аз винаги съм искал да споделя всичките си знания с останалия свят. За съжаление, когато започна да пиша и някои неща просто не ги помня, защото ги върша механично. Все пак тази статия е добър опит да се обясни онпейдж оптимизацията на начинаещите. Но без без познания по програмиране (в частност Php) няма как да се сподели повече.
 

Горе