mr.storeman
Member
Какво е това позициониране и колко си затънал в Блатото?и на седмия ден Гугъл реши да оптимизира сайта
Какво е това позициониране и колко си затънал в Блатото?и на седмия ден Гугъл реши да оптимизира сайта
извинявам се,изследвам теорията на Блатото и това колко може да потънеш с активността си
С една дума можеше да го кажеш : Спамиш :
По-вероятно има нужда да го измъкнем от 'блатото'
Абе, душа аз мислех да го дръпна по-навътре в него ама викам хайде ще простя.
Темата е за офтопик... Поне да беше шляпнал в езерото: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=28241
...и последните месеци изминаха в анализ на това колко наивници всеки ден се опитват да скочат в Блатото....но то май не е интересно
Бъди активен цопни в Блатото,и когато някой Сеопасител ти каже че ще те изкара първи........
Май само аз разбрах за какво става въпрос.
Прави се аналогия между шаването в блато и оптимизацията на сайтовете за търсачки. Колкото повече шаваш в благото, толкова по-надолу потъваш.
При търсачките е подобно - колкото повече се опитваш да оптимизираш (правиш купища линкове), толкова повече затъваш в резултатите от търсене.
и въпреки ударите под кръста аз задавам най-важния въпрос :да се хвана ли на сламката наречена сео или да стана патка:shock: