Z zenna New Member 4 Февруари 2008 #1 Добре заварили всички! Не видях къде са общите теми, за това пиша тук: Тва е еб&х ти якия форум! Зелен съм още даже за да питам, но да чета мога, почвам
Добре заварили всички! Не видях къде са общите теми, за това пиша тук: Тва е еб&х ти якия форум! Зелен съм още даже за да питам, но да чета мога, почвам
CrAzY-MaST Well-Known Member 4 Февруари 2008 #2 Добре дошъл във форума Тук ще намериш много интересна и полезна информация
Fozzy Well-Known Member 4 Февруари 2008 #3 CrAzY-MaST каза: Добре дошъл във форума Тук ще намериш много интересна и полезна информация Увеличете... Хаха, изпревари Blinky! Добре дошъл и успехи!
CrAzY-MaST каза: Добре дошъл във форума Тук ще намериш много интересна и полезна информация Увеличете... Хаха, изпревари Blinky! Добре дошъл и успехи!
KoMaHgOc Member 4 Февруари 2008 #4 Добре дошъл и от мен Пожелавам ти много успехи в света на онлайн бизнеса
arsenal Playa 4 Февруари 2008 #5 Успехи с четенето с Блинки бяхме на вънка досега затова го изпреварихте иначе той не се дава лесно
Tsanko Member 4 Февруари 2008 #6 Добре дошъл и от мен! Тук с четене може да научиш доста А дай боже после да споделяш ако откриеш някоя "тайна" и ти да учиш нас!
Добре дошъл и от мен! Тук с четене може да научиш доста А дай боже после да споделяш ако откриеш някоя "тайна" и ти да учиш нас!
Blinky Owner 5 Февруари 2008 #8 Добре си ни дошъл и както каза Жорката и всички постанали - приятно четене и престой тук.
B Bricksn Member 5 Февруари 2008 #9 Ооо добре дошъл. Познаваме се с теб вече от друго място... Много успехи и аз ти желая!
Z zenna New Member 5 Февруари 2008 #10 Briskn, добрите хора са винаги в една посока, знаеш защо да не обяснявам Радвам се да те видя тук. Ае georgimateev, стягай г&за и си взимай изпитите, не ми виси по форуми :wink: Благодаря за топлото посрещане на всичкички, рядко срещано явление в моя онлайн живот .. както казах добрите са в една посока Поздрави на всички и много успехи, мъртите кифки
Briskn, добрите хора са винаги в една посока, знаеш защо да не обяснявам Радвам се да те видя тук. Ае georgimateev, стягай г&за и си взимай изпитите, не ми виси по форуми :wink: Благодаря за топлото посрещане на всичкички, рядко срещано явление в моя онлайн живот .. както казах добрите са в една посока Поздрави на всички и много успехи, мъртите кифки