Добре, че сме стари кучета...

ReminD

Well-Known Member
Абе добре, че сме стари кучета, по-труднично им е на новите.Какво да праим в това време, сетих се за тая мойта тема преди 4 години http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=10129 и си викам чакай ся да видим кво ще стане ако пусна същата тема с нов ник и колко madness ще отнеса. Темата от преди ми е от първите, когато разпитвах за програми като кешфиеста, само че да плащат, та тогава изядох 1 червена само

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29568&p=272009

ей гу резултата, определено на новите по-трудно им е, голяма офанзива, за 5 минути получих 2 червени черти, а до момента имам 5 отрицателни репутации + "да ти еба майката" от едно дебилче, той си знае кой е, до утре сигурно щях да светя с четири черти, а ако бях дошъл 4 години по-късно, бих се замислил дали да си фиксвам репичките или да бутам екзит.

От: Добре, че сме стари кучета...

Дам, има нещо такова. Преди година и половина когато започнах правех и аз доста глупости така да се каже и отварях безсмислени теми под път и над път, но абсолютно всичко ми се обясняваше и така се вкарах в правия път за което съм безкрайно благодарен на форума. Сега наистина се нахвърлят доста

А бе те хората са казали каквото си посееш такова ще пожънеш :] Тука наистина се помага, ама хората не са с железни нерви да търпят дивотиите на някои странни индивиди решили да стават предприемачи без грам мотивация за градация.

Дам, има нещо такова. Преди година и половина когато започнах правех и аз доста глупости така да се каже и отварях безсмислени теми под път и над път, но абсолютно всичко ми се обясняваше и така се вкарах в правия път за което съм безкрайно благодарен на форума. Сега наистина се нахвърлят доста

от март 2009 до сега форумът се е разраснал колко пъти ?
Нормално е като има повече хора, да има и повече червеничко :)
аз даже отначало мисля че никой не използваше това за точкуването?
то стана модерно последната година...

Ама с тая тема нормално да го напсуват...
чак се чудих наистина тоя какъв е оптимист да ги продава тези неща...
ама не е първия който продава нищо за пари

аз пък, да чукам на дърво, бях посрещнат добре, но не пиша никъде,за да се заяждам или да се правя на интересен :)
иначе форума е много полезен, и аз съм съгласен, даже аз в друг форум и не влизам...

Чесно да ви кажа не помня кога съм се регистрирал и сега погледнах и разбрах че са минали 5 години :D А как ме посрешнахте въобще не помня. Само знам че бяхме много по малко хора.

Да, тогава ( 2007/8 ) Блинки посрещаше всички с дълго поздравително съобщение и пожелания за успешен бизнес, дебнеше всички ново-регистрирани кога ще пуснат първия пост и поздравяваше веднага:)

ех добрите стари времена :) ами бяхме около 3 пъти по малко 2009 така че от три дадени репутации сега съотвестват на една от едно време ... освен това по груби мой сметки на системата за репутация и трябваше около година половина да не кажа две докато тръгне...

освен това сега форума като е натрупал количество полезни теми никой няма извинение че не е чел...

Абе според мен разликата между преди и сега не е много голяма.

Вярно, нови потребители, различно мислене и прочее, ама и аз не бях кой знае колко добре посрещнат с моята изцепка.
Единствената разлика, поне според мен, е факта, че тогава никой не се е възползвал от опцията да репортва темите. Да не говорим, че тогава пък (говоря за преди две години), свободата в пазара беше далеч по-голяма. Аз пуснах тема без да има нужда от 10 мнения.
Разликата е и в това, че в последните 2-3 години, хората започнаха да разбират какво може да изкарат за това, което дават. Иначе казано - 30$ за тема са нищо, на фона на това, което ще изкараш дори само след два месеца. Нулнатите скриптове вече не са на мода, за това и доста форуми разпространяващи такива материали затвориха врати.
И още едно нещо помагащо на горното - wordpress/joomla/drupal вече разполагат с нужното количество добавки (безплатни), за да направиш каквото пожелаеш, без да е нужно да плащаш 30-40-50$ на някой индиец за негова надупчена система.

Аз влязах кат каубой :)
Ритнах вратата с крак и взех да пукам с пищовите
и да тропам с ботушите :)

Аз ако знаеш с колко червени съм почнал преди 2 месеца :)))

В първите си постове се заядох с някакъв юзър тип 'другия форум', aka консервативно-безнадежден случай.
Аз затова и регнах май - видях че има бол шмиргели и ме досърбя да им разясня колко точно са прости... :)
Не че аз бях много в час. Не бях. Ма те се движеха още 4-5 години зад мене.

После прегледах другите теми и се здръвчих на още няколо мембъра.

После забравих за форума за около година-две.

По някое време не знам кво се присетих, пак логнах и пак зафанах де койт видя да се прави на умен.

Малко по-нататък пуснах разни полуглупави оферти в пазара. :) Фийдбекът ме поизнерви леко и смених тактиката - преди да се изцепя, си подлагам мекичко и си оставям вратичка за изход... След още малко време реших че бизнес тук за мене няма и в Пазара почнах да прилагам същия атитюд, дето бях получил, ама умножено по 2.

Сега си давам сметка че нещо съм се размекнал и вече гледам да не вземам 'невинни жертви' кога вляза в 'цикъл', nerd rage, или каквото там се падне..

От: От: Добре, че сме стари кучета...

вече гледам да не вземам 'невинни жертви' кога вляза в 'цикъл', nerd rage...

nerd rage е добър термин, не съм го чувал :))))

Горе