От: Добрите БГ хостинг провайдъри
Не е оферта така. Аз съм ползвам и имал пряки наблюдение от ицн, супера, хостбългария, хост.бг, хостсиин, топхост и май май още една две. Ако тръгна да ферманизирам сега кво ми е харесвало У тех и кво не, си остават МОИ ЛИЧНИ В4ЕПАТЛЕНИЯ, което нито значи, че са меродавни, нито че се споделят с останалите, или казано другояче - това че аз съм доволен/недоволен не значи че съм в правото си ДА Е ТАКА РЕАЛНО, както и дерзанията на другите джиджавки не удостоверчват по никакъв начин кой аджеба е по-добрият. Защото тук и количеството е важно и това, че N хост има 20К акаунти няма как да значи, че е по-добра от фирма със седем акаунта. НО, разбира се че ще имаме 20К корен квадратен от средно аритметичното на доволните юзери по форумите, което ще N корен квадратен от същото
повече от квадрата на "прохождащата" фирма (или тая със седемте акаунта) :wink:
Пак всеки си фали своите, а щом фирмата с 20К има 20К потенциални фалячи, на практика означава, че тя иска-не иска е по-добрата :twisted:
А за да сме меродавни и наистина полезни би трябвало да турнем сравнителна таблица на предлаганите услуги и цени. А кой прави това? Всеки набляга на "аз, не съм имал проблеми" "аз, всяка сутрин кат си отворя сайта и той зарежда...." "Аз, кат си пишеме писма ме гъделичкат на ВИЕ"... и тн сантименталнисти
Направете класация по ПОКАЗАТЕЛИ и пишете конкретно кое е предиство и кое е недостатък, щото аудиторията от едно "тия са мн яки, щото съм от седем години при тях" дефакто си изглежда поредното форумно клакьорство