mantaman Well-Known Member 27 Май 2010 #1 Използвах два тула за проверка на ПР и двата в момента ми показват на всички сайтове 0ПР Някъкъв временен бъг ли е или действително от Г. резнаха търговията с ПР Ако имате някъкв тул който още да действа дайте го
Използвах два тула за проверка на ПР и двата в момента ми показват на всички сайтове 0ПР Някъкъв временен бъг ли е или действително от Г. резнаха търговията с ПР Ако имате някъкв тул който още да действа дайте го
N nortrant Well-Known Member 27 Май 2010 #2 От: Дойде ли краят на Пейджранка работи ............ Последно редактирано: 16 Декември 2010
strana Well-Known Member 27 Май 2010 #3 От: Дойде ли краят на Пейджранка стандартният гугъл тулбар по браузърите си го показва навсякъде
mantaman Well-Known Member 27 Май 2010 #4 От: Дойде ли краят на Пейджранка Да сега пробвах през други тулове работи. А може ли да ми кажете тулче с което да проверявам изходящите линкове от сайтовете Мерси
От: Дойде ли краят на Пейджранка Да сега пробвах през други тулове работи. А може ли да ми кажете тулче с което да проверявам изходящите линкове от сайтовете Мерси
strana Well-Known Member 27 Май 2010 #5 От: Дойде ли краят на Пейджранка Виж това дали ще ти свърши работа, ако правилно съм разбрал въпроса. Още линкове към полезни тулове има тук
От: Дойде ли краят на Пейджранка Виж това дали ще ти свърши работа, ако правилно съм разбрал въпроса. Още линкове към полезни тулове има тук
A against Well-Known Member 27 Май 2010 #7 От: Дойде ли краят на Пейджранка Аз съм с на SeoQuake toolbar-а - има всякакви такива.
webmaster Member 27 Май 2010 #8 От: Дойде ли краят на Пейджранка Аз ползвам този тул за линкове и този PR чекър
mgrozdanov Member 16 Декември 2010 #9 От: Дойде ли краят на Пейджранка ето още един полезен сайт по темата, който показва датистика за няколко неща pagerank-check.net
От: Дойде ли краят на Пейджранка ето още един полезен сайт по темата, който показва датистика за няколко неща pagerank-check.net