Домейн без сайт

Akademika

Active Member
Имам домейн, който все още не ползвам и така повече от година. Истината е, че искам да развия продукт на него, но все не ми стига ресурс. Понеже не го бях защитил се опасявах и да не изгърми. Кажате ми какво е мнението ви, добре ли е все пак да има нещо на него, та ако ще да е "очаквайте скоро". Имам предвид добре ли за мистър Г. и подобните нему, поне да свиква че ще има и такъв сайт да обхожда.

затова се следят сео състезания :) по добре е да има нещо например малко текст по темата някое друго видео и някои друг киурд с х1 :) че и някои друг линк :)

От: Домейн без сайт

Качваш една страница с текст, който е релевантен на продукта, който искат да качваш на него пускаш му някакви линкове и изчакваш докато идеята ти съзрее и започнеш сериозна работа по самия сайт. Всичко друго си да си върви. Както каза coolice, важно е да сложиш някоя друга ключова дума/фраза (ако не и повечко, ако знаеш какви) като са както в контента (текста) така и по заглавията (title, H1, H2 - ще не). Единствения проблем е, че някои дирс и други подобни сайтове може да не ти дадат линк, поради простата причина, че правят ревю на сайта ти и преценяват на база визия и колко е ценен дали да го налинкват. За това си избери по-постижими за целта места от където може да си успеш линк. Например това могат да бъдат и самите подписи в този форум. ;)

Успехи.

@coolice и @Blinky аз до колкото разбрах, ако опише продукта си и сложи ключови думи може някой да му го открадне тъй като не е материално обезпечен за да го патентова?

@coolice и @Blinky аз до колкото разбрах, ако опише продукта си и сложи ключови думи може някой да му го открадне тъй като не е материално обезпечен за да го патентова?
Тогава нещата седят много по-различно. Потайва се и го прави когато всичко, което е изпълнено юридическо е на лице. Но да внимава при самото представяне, защото ако така седят нещата, не е изключено някой да прояви претенции, освен ако не е първи там и може да го успорва с дадениети му от съответните органи документи. Ако е бранд домейн, малко да не кажа почти никой нама да се сети за какъв продукт става дума (изключвам след или в името, както и пред него да има напътстваща думичка за какво може да става дума). Не е нужно да е описание на продукта самото съдържание, а статия за негови алтернативи или от сорта. Примерно ако искаш да патентоваш минерална вода с малко енерджи съставка в нея и да и дадеш подходящо име, пишеш тогава за енергиини напитки. Винаги има начин, ако има желание и се измисли така, че да не набъбва главната идея, без тя да бъде максимално защитета, както се писа в поста.

Страшно благодаря на всики ви за отговорите. Да, нещата стоят по описания от Frik начин. За това благодара на Blinky за съвета със спотайването:) Ценен си е. Точно това и ще направя. Ще сложа малко текстче, без да е много насочващ. Хм, пък каквото стане.
Поздрави на всички и успех!

Горе