Кое разширение от евтините ви се струва подходящо за малък портал за качествени стоки втора употреба.
.one може би? Или пък .quest? Или .club? А може би .art?
Кое разширение от евтините ви се струва подходящо за малък портал за качествени стоки втора употреба.
.one може би? Или пък .quest? Или .club? А може би .art?
DOMAIN NAME: | втораупотреба.бг (xn--80aaccq6cbhhdqfk.xn--90ae) |
registration status: available |
Ами защото си въздух под налягане и в момента те е яд и хората го разбират.Що й давате храна.. са ше задръсти клоуда със стотици безмислени мегабайти
ОНа мен, който няма притеснения да носи дрехи втора употреба този домейн ми се струва нелеп.
Остави собственото мнение за себе си, мисли като клиент. Кратко просто, лесно и познато име влязло дълбкото във всеки дом.На мен, който няма притеснения да носи дрехи втора употреба този домейн ми се струва нелеп.
otkajise.com
DOMAIN NAME: | kur.bg (kur.bg) |
registration status: busy, active | |
requested on: 09-04-2015 09:52:42 EEST processing from: 09-04-2015 09:52:43 EEST initially activated on: 09-04-2015 16:03:24 EEST activated on: 09-04-2015 16:03:24 EEST expires on: 09-04-2022 23:59:59 EEST |
само .ком .нет .бг всичко друго е за коша
Никой не ползва еу.. Аз не съм влизал в сайт с разширение с. Еу от 5 години не съм виждал и такива сайтовеЗабрави да добавиш и .EU не се ли чувстваш част от Европа?
Никой не ползва еу.. Аз не съм влизал в сайт с разширение с. Еу от 5 години не съм виждал и такива сайтове
То аз съм съгласен, съгласен съм и с другите мнения, като цяло. Не знам защо ми харесва това .questНе обричай името, което клиентите ти ще тайпват в адрес бара за някакви тънки пари. Определено смятам, че това е едно от важните неща, за които не е добре да се спестява. А и го пиша най-вече, защото нищо от предложените разширения не ми идва като релеванстност с дейността. Може би най-близкото е Арт. Нещо от рода на .shop?