Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 30 Април 2015 #1 Здравейте, регистрирах декември домейна bul.rocks в Namecheap, но така и няма да го ползвам. Ако някой има интерес бих го дал срещу скромна сума. Примерна начална цена 3$ , стъпка 1$ /това ако има интерес, няма резервна цена/ Поздрави!
Здравейте, регистрирах декември домейна bul.rocks в Namecheap, но така и няма да го ползвам. Ако някой има интерес бих го дал срещу скромна сума. Примерна начална цена 3$ , стъпка 1$ /това ако има интерес, няма резервна цена/ Поздрави!
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 2 Май 2015 #2 От: Домейн bul.rocks Няма интерес, ако някой го поиска му го подарявам! Но домейна е в неймчийп, там не съм правил пуш до сега. Та бъдещия собственик ще трябва да ми обясни, ако иска домейна.
От: Домейн bul.rocks Няма интерес, ако някой го поиска му го подарявам! Но домейна е в неймчийп, там не съм правил пуш до сега. Та бъдещия собственик ще трябва да ми обясни, ако иска домейна.
B bizz Active Member Рейтинг - 100% 53 0 0 2 Май 2015 #3 От: Домейн bul.rocks Ако до утре вечер, някой не ме изпревари, ще го взема.