Допитване как е възможно? За ПР?

DonMakaveli

Well-Known Member
Здравейте, единият ми сайт , който е на 3 години в момента ми казва, че няма никакъв ранк, а излиза на първа страница при ключова дума..Преди последният ъпдейт на гуглето, имах 32 000 индексирани страници, сега са 6 000... и да няма дори и пейдж ранк 1 ?!

Имам друг нов сайт, който е на 2 месеца, има индексирани 600 страници, и има ПР 4

Как става този номер, въобще не ми е ясно... Но ми се струва , че този ранк в случая няма никакво значение..

Сайта ми с ПР О (нула) прави 1000 посещения на ден, а този новия ми ПР4- прави по 150 посещения на ден,ми каде е файдата от целия РАНК?

От: Допитване как е възможно? За ПР?

Стар домейн без наказания = тръстед. И Гугъл го бута напред. ПР се определя от това колко линкват към теб. Имаше го някъде алгоритъма, но сайтовете, линкващи към теб трябва да са повече от твоите изходящи линкове (сайтовете към които линкваш ти). По-този начин ПР-а ще ти е по-висок. Ключовите думи и пласирането за тях нямат нищо общо с ПР. Съвсем нормално е, след като си за ключова дума на първо място, да имаш много повече посещения, отколкото на другия, който не се знае къде е за ключовите си думи...
Точно затова стар домейн без наказания зад гърба си е много по-скъп (и като цена, и като стойност), защото оптимизацията му става по-лесно и по-бързо. Или поне такива са моите наблюдения ;] Успех!

P.S
Ако имаш много изходящи линкове на стария сайт, поиграй си и сложи nofollow на всички и ще видиш как ще ти скочи PR-a на следващият ъпдейт след 2-3 месеца.

тулбар ПР беше много важен някога ама поради лесното му манипулиране важноста му отслабна дотокова че например наказани с тулбар пр 0 саитове продължават да се ранкват добре

От: Re: Допитване как е възможно? За ПР?

тулбар ПР беше много важен някога ама поради лесното му манипулиране важноста му отслабна дотокова че например наказани с тулбар пр 0 саитове продължават да се ранкват добре
НАКАЗАНИЕ НА ПР НЯМА ОБЩО СЪС СЕРП !!!!
НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ТОВА???

Горе