lqllqlq
Well-Known Member
Много ми е интересно това мислене. Продавам продукти + услуги към тях. Въпрос на бюджет и желание е да купиш услугата. Не разбирам защо обаче продължава това безумие от страна на клиенти, които смятат, че щом са купили и едва ли не сте женени до живот без право на отмяна. С други думи си ДЛЪЖЕН да му помагаш/съдействаш и да го дундуркаш докато той не реши, че е време да спре. А това време не идва никога!
И не само в това, което се занимавам е така. Това е все едно да си купиш компютър, но да очакваш, че доживот ще ти преинсталират ОС безплатно.
Другото любимо ми е предположението тип въпрос: То нали монтажа си е в цената?
Е, как да не е, бе батко? Камера за 50лв да ти я дам и с монтаж за бе пари, пък ти може да си в Добрич на 300км от мен...Признавам, че чуденките ми са леко реторични, тъй като съм на ясно, че тук никога това мислене няма да се промени....
И не само в това, което се занимавам е така. Това е все едно да си купиш компютър, но да очакваш, че доживот ще ти преинсталират ОС безплатно.
Другото любимо ми е предположението тип въпрос: То нали монтажа си е в цената?
Е, как да не е, бе батко? Камера за 50лв да ти я дам и с монтаж за бе пари, пък ти може да си в Добрич на 300км от мен...Признавам, че чуденките ми са леко реторични, тъй като съм на ясно, че тук никога това мислене няма да се промени....