Дропшипинг на спортни стоки

the.rampage.rado

Well-Known Member
Здравейте!

Пускам темата си за дропшипинг тук, защото не виждам къде ще е на по-точно място, въпреки че тук си говорим за афилиейт (може да я преместите, ако сметнете за добре). Афф програмата също ще я пусна, но трябва да я подготвя, което ще отнеме поне 10 дни..

Та така..., на темата.

Предлагам дропшипинг на спортни стоки.

Какво предлагаме:
- Mikasa - волейболни топки и топки за водна топка, аксесоари;
- OPRO - най-добрите протектори за уста в света;
- Adidas - аксесоари и компресивни трика (baselayer-и) (асортимента тук е по-малък, но идеята е че тези неща ще се търсят от футболисти и т.н. и и ще има още скоро);
- Fox40 свирки - тук за момента също е малко разнообразието, но се работи по въпроса
- Gilbert - лидера в ръгби екипировката - ръгби топки, аксесоари;
- аксесоари за хокей на трева от различни производители (Grays, Malik, Adidas, Mercian, Kookaburra и др.) - като единствения истински магазин за хокей на трева в България предлагаме най-голямо разнообразие (разбира се подбрано за бедния ни пазар) на стоки за хокей на трева

Колко парички можете да направите с нас:
Предлагаме отстъпка от 15% за всяка стока закупена от нас на крайна клиентска цена (цените ни са без вкл. ДДС).
Т.е. Вашия клиент купува от магазина Ви топка Gilbert Zenon на цена от 33 лв., която идва от нашия склад и Вие печелите 4,95 лв.

*Не ви обвързваме с това на каква цена да продавате

Каква е логистиката:
Получавате поръчка, изпращате ни запитване дали "това и това" е налично, след като Ви потвърдим, че го имаме подготвяте бланка за триъгълна логистика към Еконт с ВАШИ ДАННИ (данни на фирмата Ви). Ние подготвяме пратката Ви без да влагаме наши материали (опаковъчни или документи), куриера на Еконт взима пратката заплащайки ни цената, която трябва да ни заплатите и стоката пътува. Вие си получавате паричките от крайния клиент от Еконт чрез наложен платеж чрез запис (или там както го зоват това).

Вие получавате фактура за стоката, която сте закупили (накрая на месеца или както Ви е удобно). Имайте на предвид, че след като плащането към нас е в брой фактурата Ви ще е придружена с касов бон, който трябва да получите някак.

Има възможност и за плащане онлайн, при което ще получите електронна фактура за плащане в брой, но това ще удължи поръчката с 1 ден!

Всеки понеделник ще получавате обновени наличности на продуктите, които сте избрали да публикувате в магазина си (таблица с 3 колони, чрез която лесно можете да обновите наличностите си или да спрете даден продукт).
(за момента няма възможност за автоматизация на процеса, но можем да се уговорим за по-къси или по-дълги периоди, но мисля че 1 седмица е идеално)

При заявка за получаване на информация ще Ви изпратим първоначалните наличности на избраните от Вас продукти, както и висококачествени снимки на продуктите, за да може да си ги намалите колкото Ви е кеф. Описания НЕ изпращаме, но изпращаме каталози, от където можете да си напишете свои описания.

За кого би било интересно предложението ни:
- собственици на малки до средни реални онлайн магазини, които искат да предоставят на клиентите си бърза доставка и реални, качествени продукти. Идеално нерегистрирани по ЗДДС, защото и ние за момента не сме.
- предложението е подходящо за специализирани магазини, както и спортни магазини от сорта на всичко в едно, желаещи да разширят портфолиото си с качествени продукти на разумна цена.

За кого НЕ би било интересно предложението ни:
- физически лица, опериращи на принципа дропшипинг с доставка "някога в бъдещето" от спортдирект или други сайтове в чужбина
- general шанаджии

Какво изискваме ние:
- да сте юридическо лице, защото няма да обслужваме поръчки от физически лица!
- да сте сериозни, експедитивни и организирани в процеса на обработване на поръчката, за да можем взаимно да доставим една по-добра услуга на общите ни клиенти

Кои сме ние:
- млада българска фирма, която не крие и 1 стотинка от оборота си, плаща данъци и предлага иновативни продукти за българския пазар
- желаем да се развиваме бавно, но правилно
- предлагаме дропшипинг, за да можем да разширим обхвата си в България, а скоро и афилиейт

Как да се свържете с нас:
- на лично съобщение с адрес на магазина си и данни за фирмата, ако ги няма на сайта Ви.


Ще се радвам, ако има нещо неясно да го обсъдим в темата!

Благодаря за вниманието!
Радослав
 
Последно редактирано:
От: Дропшипинг на спортни стоки

Няма ли как автоматично да се свърза складовата наличност с афф програмата.
Тъпо е да се връщат клиенти поради неналични стоки.
 
От: Дропшипинг на спортни стоки

За момента не, за това предлагам "ръчно" обновяване на наличностите в xls файл според това колко често контрагента би искал. Продуктите не са толкова много, комбинациите също, за да е проблем. От по-вървежните неща има наличности и много рядко ще се случи да няма нещо налично.

Относно крайните ни цени - продаваме най-често около 10-15% под MSRP или RRP и в много редки случай близо, но под нея.
Повечето продукти са уникални за БГ пазара, а цените на тези, които се предлагат и от други магазини са по-ниски от техните.
 
Последно редактирано:
От: Дропшипинг на спортни стоки

Нагоре на темата!

При интерес ценови листи за търговци на едро и за дпоршипинг.

- Още по-голямо разнообразие на продукти на Mikasa.
- Вече можем да предложим и дропшипинг на клиенти от Европа, чрез услугите на Интерлогистика.

За повече подробности на лично.
 

Горе