Дубликейт контент ли се води ?

tuger

Well-Known Member
Преместих си сайта на друг хостинг, обаче в началото докато се пренасочи домейна файловете ми бяха и на двата хостинга. Сега гледам сайта ми го няма в google.com, а в UK си е там.
Възможно ли е Г да го е сметнал за дубликейт и затова да го е извадил (за няма и 24 часа) ? Може и да е тъп въпроса, но друго обяснение не намирам. Беше на 4 страница, а сега до 20 го няма. Изтрих файловете от стария хостинг ...

Може и да е нууб въпроса, но дано можете да ми помогнете с точна информация :oops:

Mоже би заради IP-то(country) на новия хост/
И гледай да сложиш добре DNS-ите, на мен ми се случи, случка когато домаин.com e добре, www.domain.com не се отваря (заради dns-ите), и губя някви линкове които са към www (не ме питай, защо и към двата варианта има баклингове :Д), добре че е ktomov...

ма, едва ли, гоогле дава 1-2 дена да си оправиш сайта, ако има нещо...maintenance..
както каза скорпи, ще се върне, спок :)

От: Дубликейт контент ли се води ?

Еми при положение, че съдържанието е едно и също на един и същ домейн с една и съща структура за какъв бубликейт може да говорим? Голяма глупост ....

От: Дубликейт контент ли се води ?

Явно има проблем в Google.bg. Гледам, че в ком-а си стои, английският също. Само тука се появява и изчезва.

Горе