Близнашки сигурно в предишния си живот е бил овца в Ирландия... :lol::lol::lol:Държавата няма пари за наводненията и бедствията, но пък Близнашки дава 1 милион за.. е как за кой, за плевнята и президенството. Щото много работа е свършил плевнята, няма такъв цирк
Не е било толкова страшно,нито баща ми,нито дядовците ми са били членове на партията,нито сме имали проблеми заради това,не помня нищо лошо от онова време,освен,че сутрин преди училище правихме физзарядка(децата с наднормено тегло бяха единични бройки) и учителите ни побийваха(а ние определено си заслужавахме това).Да, но не със думата. Самите комунисти ме плашеха, по всяко време на денонощието. Нямах право да слушам любимата си музика, да гледам филми, които харесвам, да се обличам както искам, нямах право да не харесвам неща и хора, които трябваше да бъдат харесвани... И това, защото бях малък. За големите страховете бяха по-страшни. А най-страшното беше, че бяха реални.
scorebg,
Не ми липсва това време,просто през последните години прекалено много го демонизират,имало си е много плюсове,както и минуси,ама то и сега не са никак малко минусите.За мен разликата е,че диктатурата по онова време е била явна-в лицето на една шепа хора от т.нар.партиен елит,а сега същата диктатура е скрита-в лицето на една шепа хора държащи и контролиращи огромна част от парите в обръщение,също така държащи в подчинение сегашния т.нар. политически елит.Разликата е,че сега хората имат измамното чувство на свобода,каквато дефакто нямат.
По темата-също толкова ужасно тъпо е да излезеш с една кутия от малка пица пред хората и да им кажеш,че това е бюджета,пари има,ама такава е финансовата дисциплина,и в следващия момент да източиш 1,5 млрд. лв от парите за здраве на народа и да ги налееш в асфалт си е направо ГЕНОЦИД.
На фона на поразиите на Гроб+Бсп+Дпс за последните 5 години,това на човека-подписка си е направо дребно прегрешение.
Не знам защо се заяждаш с мен винаги когато ме репликираш,но всеки има право на мнение и аз си изказах моето.Кое време,бе пич, ти тъкмо си завършил детската градина и нищо не знаеш, но това не ти пречи да пишеш за него в минало несвършено време с чалга-правопис...