трудно ще се промени наивното мислене на хората. Според тях, всичко което се пише е абсолютна истина, затова е може би една идея по лесно да продаваш стоки на хора на възраст +40 отколкото на млади и що годе още будни хора.И според мен е експеримент, ако е така, е добра идея, а е добра и от маркетингова гледна точка. Това че масата хората в БГ вярват сляпо на всичко е доста тъжно и трагично и трудно може да се промени с каквито и да било експерименти и кампании ми се струва.
да бе това е ясно, ама защо бтв пускат толкова редардтнати постове? Аз с това си го обяснявам реалноКакъв експеримент бе, хора... просто това е нивото. Всеки, прекарващ повече време във Фейсбук, може да го потвърди. Нивото е потресаващо.
Също може да попитаме, защо пускат бози в прайм тайма....защото са БТВ и аудиторията им си го иска.да бе това е ясно, ама защо бтв пускат толкова редардтнати постове? Аз с това си го обяснявам реално
Нищо, нека. На такива много лесно се продават всякакви глупости.До там се докараха, че телефоните им са по-уми от тях.