dalasweb
Well-Known Member
Мисля че европата,ако си беше останала католическа,протестанска и православна щеше да се запази, а сега вече не знам.Религията определено щеше да заздрави граници и континента!!Вчера четох най- добре е за германците да си върнат марката и да махнат гърция от зоната.Всъшност да няма вече Европа.Хубаво е да се живее с чужди пари , Като при нас сиганите хем ги гледаме и поливаме и ще са мнозинство след години.Мислим ,че ако ги населят някаде на безлюдно българско място с 3 метрова ограда - С техен парламент и местно самоуправление да се чифтосват там и европата ще ни пляска ръце , а хелзинския комитет през ръцете!Замислете се кат беха мутрите циганите бараха ли,бяха ли нагли и т.н?
Винаги съм казвал че на България ни трябва Мусолини, Хитлер, Сталин ,Пиночет с редици без чет Ша се оправиме веднага!
Нямаш средно образование - нямаш право да гласуваш.Когато си начетен и образован може да решиш и избереш ,кой да те управлява.Нямаш средно - нямаш право да излзиЗаш в чужбина ,а и така да излагаш България с просия и кражби.
Винаги съм казвал че на България ни трябва Мусолини, Хитлер, Сталин ,Пиночет с редици без чет Ша се оправиме веднага!
Нямаш средно образование - нямаш право да гласуваш.Когато си начетен и образован може да решиш и избереш ,кой да те управлява.Нямаш средно - нямаш право да излзиЗаш в чужбина ,а и така да излагаш България с просия и кражби.
Последно редактирано: