Евтини темплейти за Drupal, Joomla, Wordpress и други

От: Евтини темплейти за Drupal, Joomla, Wordpress и други

какво включва услугата закупуване на евтин темплейт - превод, инсталация или само си го купуваш, безплатни бол

Съдържанието което е вътре е примерно - тоест без него. избираш си ситема прим. Джумла Уърдпрес и ти я пращам вътре всичко се променя както си поискаш
Темите са Responsive ( адаптират се към всички мобилни устройства

това е ясно, при положение че са безплатни ти какво ще направиш за тази цена която им искаш, това питах

Какво им е безплатното дизайна аз съм си го сътворил и на който му харесва може да си ги купи от мен ще му я конвертирам за каквато система иска, а ако иска смяна на някой цветове или нещо друго в сайта пише 10лв. Ти ако искаш да ти се направи готов сайт можеш да си поръчаш и такъв от сайта.

От: От: Евтини темплейти за Drupal, Joomla, Wordpress и други

Какво им е безплатното дизайна аз съм си го сътворил и на който му харесва може да си ги купи от мен ще му я конвертирам за каквато система иска, а ако иска смяна на някой цветове или нещо друго в сайта пише 10лв. Ти ако искаш да ти се направи готов сайт можеш да си поръчаш и такъв от сайта.

Искаш да кажеш, че това http://wordpress.org/extend/themes/mystique си го "сътворил" за твоя клиент: prognoziram. info ?

Има си секция Купи темплейт вътре са мойте не използвани все още темплейти точно те се продават, а не бъркаш в портофолиото ми да злепоставяш пред хората с неверни неща

Има си секция Купи темплейт вътре са мойте не използвани все още темплейти точно те се продават, а не бъркаш в портофолиото ми да злепоставяш пред хората с неверни неща

Просто питам, не те злепоставям! Мери си приказките!

Горе