Евтино изпращане на писма

danko6

Well-Known Member
Пичове имам въпрос към вас.
Къде е най-евтино разпращане на писма до фирми ? Понеже не искам да спамя и да притеснявам хората по телефоните им, а и е доста трудно да се обясни какво предлагам преди човека да си каже "лелеее тоя ще иска свет пари, айде чао" и съм решил да разпратя по едно писмо до адресите на фирмите (нямат интернет контакти) съдържащо информация, оферта + визитка.

Това се вписва в грамаж от 50 грама, с бг-пощи ми излиза 65 стотинки на писмо без плика, но тези напоследък 3 писма пращах, 2 не пристигнаха, а 1 се бави бая време.... Ако искам някакви допълнения ми казаха че цената достига до 1,20, което за мен не е изгодно.

За писма до пощенска кутия ли става дума? Хм, това е странен сървис, но реално са ти нужни адреси и сам може да пращаш, колкото до фирма, дори не знам дали има. Но зависи и вече какво целиш като аудитория, защото сигурно има големи листи на фирми, но друго си е да извадиш тия, които са ти таргет. ;)

От: Евтино изпращане на писма

Да фирмите не са ми проблем, извадил съм си списък , по скоро става въпрос за доставяне на писмото лично и се чудя просто дали по БГ-пощите е най-евтино и дали има смисъл изобщо. Понеже не искам да дам 300-400лв за писма които не знам дали ще бъдат изпратени, дали изобщо ще бъдат доставени и накрая дали няма да бъдат изхвърлени от служител. Все пак искам да пробвам един по различен контакт, че на всеки му е писнало от досаждането по телефона без значение каква е офертата

За смисъл, не мога да коментирам, но мисля, че БГ пощите май са най-тънки. Определено събери 2-3 оферти и от няколко куриерски фирми, но виж Спиди, Еконт, макар, че се съмнявам, защото последно като пращах (преди има няма 3 години), БГ пощи пак държаха най-добрите цени, поне за писмата. В края на ерата с пощенския запис. :) Еее, не си позволяват такова нещо като да го изхвърлят, преди да го види някой, който отговаря за кореспонденцията на фирмата с външния свят. Повечето чакат по този начин покани, ваучъри, и други подобни и определено се преглежда преди да поеме към небитието. :)

MBM имаха до скоро най-тънките оферти за препоръчани писма, говорим за 100% доставени и спазени срокове.

Ivo94 страшно ти благодаря, на 1000 бройки излиза на страшна далавера, даже се чудя дали да не поработя още малко и да се възползвам точно от тази услуга. Тъкмо и 1000 е хубаво число за правене на анализи :D
Имаш репче от мен колега, много ми беше полезен ;)

Години ги ползвам всеки месец за около 10-15 препоръчани писма (документи) и издънки не са имали, имат офиси във всеки голям град :)

Горе