ventus New Member 5 Септември 2011 #1 За SEO има ли значение дали адресът е: etiket/банана etiket/56/банан etiket/банан/56 ?
Maverick Well-Known Member 5 Септември 2011 #2 От: Един бърз въпрос за сео урл Установил съм, че до 2-я макс до 3-я "/" трябва да сложиш най-важните неща. Тоест според мен има значение.
От: Един бърз въпрос за сео урл Установил съм, че до 2-я макс до 3-я "/" трябва да сложиш най-важните неща. Тоест според мен има значение.
coolice Owner 5 Септември 2011 #3 аз ги правя максимално къси където ги ползвам не смятам че отдават голямо значение а понякога седят грозно преди години г беше единствения които лазаеше 4+ нива надолу ама беше преди години сека са си ок всички мисля и все пак максимално къси така ще има най голяма тежест ако не искаш да има най голяма тежест няма смислъ от тях поне за мен
аз ги правя максимално къси където ги ползвам не смятам че отдават голямо значение а понякога седят грозно преди години г беше единствения които лазаеше 4+ нива надолу ама беше преди години сека са си ок всички мисля и все пак максимално къси така ще има най голяма тежест ако не искаш да има най голяма тежест няма смислъ от тях поне за мен