Едно момче пример за природен талант (мъний мейкър) :)

vetzkov

Well-Known Member
Значи искам да пиша едно постче защото от няколко дни съм изумен от постиженията на един наш съфорумник , който има компютър от 2 седмици и вече изкарва доста повече от доста от хората които влизат тук. Това момче ми направи впечатление с постовете си още от самото начало - искаше да се учи , и се научи доста бързо. Има блог от няколко дни и вече прави към 1000 уникални на ден , като пише страхотни статии на тема психология. Първоначално аз се заех да му помогна , но той е страшен - попи цялата информация и я използва по най-добрия начин. Сега дори ме съветва за доста неща. Нека го поздравим за успеха и да му пожелаем успех.Става въпрос за Synthetic и неговият сайт www.psychology-bulgaria.com

П.С. пиша за него защото според мен той е плод на труда на всички хорица дето са си оставили знанията в този форум и това е повод за гордост (и една нотка на удовлетворение от страна на създателите на форума) :wink:

Аз лично му правя евалата, тук наистина се появяват и създават много добри маркетолози, за което наистина трябва да се гордееме с това че всички тук споделят професионализъм и са част от фрума - дано винаги да са онлайн и да го пълнят с много инфо.

Право на всеки едни - даже и за това че са тук и се учат. Много се гордея че съм част от този голям и сдружен отбор. Успехи, приятели.:) :wink:

Eee мерси много бате и се радваш ,че си написал такова нещо за мен ... макар ,че наистина се имам за ламер в занаята ...просто изкарах късмет на начинаещия явно. Искам също да кажа ,че си нямам и понятие от много неща още ...
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ,КОИТО МИ ОТГОВОРИХТЕ НА ЛС И ТУК ПО ТЕМИТЕ ,КОГАТО ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПИТАХ ЗА РАЗЛИЧНИ ВЪПРОСИ.
За сега само с адсенс се занимавам ,а за в бъдеще ще преценя ,още съм като паток в калчище
А и плюс тва ся ще видим като падна от първите места в гбг къв ще е трафика
:lol:

мерси специално и на blinky и coolice !!!! :arrow: :wink:

Както казах след като паднах от най-нови добавени в gbg.bg днес 1000 уникални няма да имам :lol: ,но поне на 100 може да се порадвам :? :idea:

наистина евалата ;-)
Това е доказателство, че ако сте сериозни (насочено е към новите) можете да изкарате нещо!!
Ако сте несериозни като мен - ще се влачите по форума и ще гледате къде да направите нещо по тънката тарифа :lol:

Един съвет от мен - търсете нещо което няма голяма конкуренция, интересувайте се от темата и пишете съдържанието на сайта/блога сами!
Така Вашият сайт/блог ще е уникален и бързо ще пробие ;)

Успех на всички и още веднъж поздравления на Наско за добре свършената работа ;-) И да паднеш от gbg.bg пак ще имаш много посещения ;-) Хората вече знаят, че този блог е реалност :)
А едно нещо което съществува трудно се забравя, повярвай ;)

Лек ден ви желая!

Synthetic каза:
Както казах след като паднах от най-нови добавени в gbg.bg днес 1000 уникални няма да имам :lol: ,но поне на 100 може да се порадвам :? :idea:

Само един съвет. Абе дай му на тоз текст едно двустранно подравняваме. Сигурно няма да ми повярваш но понякога като видя такъв сайт моментално го затварям. Доста грозничко е и без да види човек съдаржанието и бяга. Само му дай едно двустраннно подравняване и виж какъв ще е ефекта

E-Business каза:
Synthetic каза:

Само един съвет. Абе дай му на тоз текст едно двустранно подравняваме. Сигурно няма да ми повярваш но понякога като видя такъв сайт моментално го затварям. Доста грозничко е и без да види човек съдаржанието и бяга. Само му дай едно двустраннно подравняване и виж какъв ще е ефекта

Мерси за съвета ,едитвам ги :)

Synthetic каза:
E-Business каза:
Synthetic каза:

Е? Не ти ли харесва така повече? Стегнато подредено, няма стърчащи и хлътнали редове... друга работа е - повярваи ми. Понякога дребните неща са много досадни

E-Business каза:
Synthetic каза:
E-Business каза:
Synthetic каза:

Е? Не ти ли харесва така повече? Стегнато подредено, няма стърчащи и хлътнали редове... друга работа е - повярваи ми. Понякога дребните неща са много досадни

Така е прав си ,не бях обърнал внимание на подравняването ,10х много :D

Synthetic каза:
Така е прав си ,не бях обърнал внимание на подравняването ,10х много :D

не си обърнал внимание защото си мил зает с контент и статии и постове..... разбирам те. Но и дребните неща са важни :)

Горе