vetzkov
Well-Known Member
Значи искам да пиша едно постче защото от няколко дни съм изумен от постиженията на един наш съфорумник , който има компютър от 2 седмици и вече изкарва доста повече от доста от хората които влизат тук. Това момче ми направи впечатление с постовете си още от самото начало - искаше да се учи , и се научи доста бързо. Има блог от няколко дни и вече прави към 1000 уникални на ден , като пише страхотни статии на тема психология. Първоначално аз се заех да му помогна , но той е страшен - попи цялата информация и я използва по най-добрия начин. Сега дори ме съветва за доста неща. Нека го поздравим за успеха и да му пожелаем успех.Става въпрос за Synthetic и неговият сайт www.psychology-bulgaria.com
П.С. пиша за него защото според мен той е плод на труда на всички хорица дето са си оставили знанията в този форум и това е повод за гордост (и една нотка на удовлетворение от страна на създателите на форума) :wink:
П.С. пиша за него защото според мен той е плод на труда на всички хорица дето са си оставили знанията в този форум и това е повод за гордост (и една нотка на удовлетворение от страна на създателите на форума) :wink: