От: Ежедневен секс - ЗА и ПРОТИВ?
Как се радвам, че до 30-те имам още 12 години и половина
Ама после гледам положението не е на добре
Еми или се кротваш, или те удря синдрома на Ицо 100-те манекенки (може и Чарли от Двама мъже и половина). Има и среден вариант, мисля, че съм там. Сексът си е задължително нещо, даже им се чудя на мъже и жени, които си мислят, че им вярвам, като ми кажат, че не мастурбират. Що за наивен тип си мислят, че седи пред тях.
Аз лично съм за нещо от сорта на 3-4 пъти седмично, може и повече, само желание да има и да не се прибираш гроги от деня, че тогава си е направо мъчително, а в много случаи, ако не си на кеф и уморен, не се получава "магията".
Има един приятел, на който топ идеята на живота му е да му е вътре, ако може по 24 часа, 7 дни в седмицата. Идеята е добра, ако си с големи джобове и те тресе пубертета яко. В други отношения изглежда леко болно състояние. Верно бе, една анкета с 'колко често го правите на седмица' щеше да лепне добре на тази тема. Малко е тиинейдж, ама това е като дишането и яденето - нужда.
Кефят ме хората, които мислят секса за нещо, като табу и не говорят за него, защото това не, че е толкова лично, а просто просташко и невъзпитано. Много от вас предполагам са попадали на такива хора. Консервативни е лекото определение за тях, а задръстени не е определено етикета, който може да им се лепне. Истината е, че колкото повече се говори за едно нещо, толкова по-добре се развива. Няма нужда да давам пример. Само един ще дам тук: Една мацка даде съвет на нейна приятелка какво се харесва на мъжете в леглото и на следващия път тя започна с въпросите.