От: Едни олигофрени
Тези от “
ГУСВ – ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ” ЕООД са найстина нагли парчета.
Ще разкажа малко опит с тях.
Всяка седмица ни изпращат Непойскани търговски съобщения (СПАМ) за разлини курсове(Като се започне от Миньор, дървосекач .. ... , енергийна ефективност и т.н.).
Аз нямам нищо против да пращат СПАМ, ама поне да го трагетират малко и не толкова на често, всяка седмица.
Затова най-учтиво ги помолихме на емайла който е посочен за отписване от СПАМ, да престанат и да ни отпишат от тяхната база данни.
ДА ама не, те си продължиха най нагло.
Звънах им и пак ги помолих най-учтиво да престанат да ни изпращат СПАМ.
Казаха, че ще престанат, но излъгаха и пак си продължиха.
После им писах още един емайл малко по-учтив и обширен.
Ефект никакъв!!!
След това реших да предприема действия срещу тях.
Понеже основния сайт им е качен на хостинг на СуперХостинг.бг.
Писах до СуперХостинг с молба ако е възможно да вземат някакви мерки срещу СПАМА от ГУСВ.
Те ми отговориха един час по-късно с подробно обяснение, че емайлите не се изпращат от техен сървър, за което не могат да направят нищо по въпроса, а се изпращат от ИП-адрес на НЕТ1. (За което съм много благодарен на СуперХостинг за бързият и адекватен отговор).
След това писах на НЕТ1 и все още си чакам отговор.(Дано да имам късмет до коледа да отговорят).
След това им блокирахме емайл адреса, за да спрат да ни изпращат СПАМ.
Но те са хитри и при всяко изпрашане на спам сменят емайла на изпращача.
Както и дае, сега сме се заели с регистрацията на емайл адресите на фирмата в регистъра на КЗП
http://www.kzp.bg/register/index.jsp?mode=submit
И ако имаме късмет да спомогнем на “ГУСВ – ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ” ЕООД за една нормална глобичка от поне 1000лв.
Аз изкрено ще съм много доволен и се надявам и много други да са.
То бива наглост, ама такава като тяхната НЯМА.