Емайл от FBI

От: Емайл от FBI

я само потърси из гуглето "Overdue Payment Approved for Immediate Delivery" да видиш колко спам, колко чудо е :)

Ти сериозно ли въобще ги отваряш тези писма?

Идват тип "Пирати от силиконовата долина". Както си пикаеш в тоалетната, излизаш и 5 качулки ти стъпили на главата. :)

от къде да знам , за първи път получавам такова нещо , а гледам ,че е от официалния сайт ахах

Хаха, те не идват с мейли. :) Питай Доткома. ;)

не само че не искат да идват при него... ами искат да му изпратя 2,5 милиона и нула нула цента който са му задържали временно :)

от къде да знам , за първи път получавам такова нещо , а гледам ,че е от официалния сайт ахах

От официалния сайт, ама друг път. Не е проблем да се пращат мейли от какъвто и да е домейн. Само е малко незаконно. Преди време някой беше пуснал сайт, който ти позволяваше да пращаш мейли с адрес на подателя @president.bg.

По принцип като видиш в писмото споменати милиони (7-цифрено число) следва, че е спам.

Авторът на песента мисля че е имал възможност да поздрави ФБР на живо, защото -> 'I Go Chop Your Dollar' star arrested.
Nigerian comedian and actor Nkem Owoh was one of the 111 suspected 419 scammers arrested in Amsterdam recently as part of a seven month investigation, dubbed Operation Apollo.

Радвам се, че не съм американец и не ми се налага да се занимавам с тяхното ФБР, което според мен се занимава със съмнителни случаи. Достатъчна ни е нашата милиция, която ни гази.

Горе