V vicbg Active Member 8 Октомври 2012 #1 Изненадах се като видях днес адсенс рекламки на Етаргет. Все едно в месарски магазин да рекламираш месарски магазин
Изненадах се като видях днес адсенс рекламки на Етаргет. Все едно в месарски магазин да рекламираш месарски магазин
bgtupanfighter Well-Known Member 8 Октомври 2012 #2 От: Етаргет рекламират в Адсенс Дай шот нещо. Това не ми се вярва
V vicbg Active Member 8 Октомври 2012 #3 От: Етаргет рекламират в Адсенс bgtupanfighter каза: Дай шот нещо. Това не ми се вярва Увеличете... Ето "шот нещо"
От: Етаргет рекламират в Адсенс bgtupanfighter каза: Дай шот нещо. Това не ми се вярва Увеличете... Ето "шот нещо"
redrum Well-Known Member 8 Октомври 2012 #4 От: Етаргет рекламират в Адсенс Сигурно са с ваучери :lol:
V vicbg Active Member 8 Октомври 2012 #5 От: Етаргет рекламират в Адсенс redrum каза: Сигурно са с ваучери :lol: Увеличете... Е, много ясно, нали са в пернишки сайт ))
От: Етаргет рекламират в Адсенс redrum каза: Сигурно са с ваучери :lol: Увеличете... Е, много ясно, нали са в пернишки сайт ))
yavkata Active Member 9 Октомври 2012 #6 От: Етаргет рекламират в Адсенс При мен също излиза тая реклама на етаргет