Ето какво ще направя

devilx

Well-Known Member
пробвах преди около 1 месец , създадох 10 блог-а в различни платформи и пуснах периодично статии с по 2 линка към главния ми сайт, имаше покачване в позициите. Пуснал съм около 3-4 статии на блог..

Сега имам около 400 статии които съм ги спиннал, и се получават около 2000 статии с уникалност над 90%. Смятам да покачвам блогвете на 50 броя в платформите , големите и да пускам статии през 2-3 дена, те ще стигнат за много време и ще видим какъв успех ще ми донесе. Да подчертая че за всеки блог ползвам различни теми като дизайн, добавям снимки или видео към някои статии. Предишните статии бяха от порядъка на 500 думи, сегашните ще са над 1000 думички.

За напред ще пиша какво раздвижване ще имам в класирането на главния сайт.

П.С. ако имате съвети моля споделете.

Последно редактирано:
От: Ето какво ще направя

Много елементарна схема и лесно би била хваната от гугъл. Аз ще следя темата!

P.S. да кажа че ползвам лонк тайл линкване и не съм свързал блогвете помежду им.

Звучи добре, но само звучи. Спиннато съдържание ОК амо в момента в който почнеш да линк ваш блоговете един към друг и ще светне на гугъла лампата, според мен. Ако имам толкова съдържание бих го набухал в главния сайт и най-много 2-3 блога. Успех все пак.

Преди години сигурно щеше да има голям успех, сега не съм оптимистично настроен. Все пак не пречи да пробваш и да споделиш какво се е получило.

По-добре си качвай контента до теб, и остави натурално да се развиват нещата, по-трудно е , но е сигурно, иначе можеш да си хвърлиш и парите и труда на вятъра. ;)

да но натурално няма как да е , тъй като тези статии няма да ми вършат работа, единствено могат да ми носят линкове. По тематиката всичко което ми трябва в главния сайт си е там.

Но аз не виждам какъв проблем ще ми донесе това? примерно 50 блога да говорят за мен.

За пример ще ви дам друго.. Примерно еи тука сте 20 човека които харесвате моя сайт и започвате да пишетеее статии като слагате линк към моя сайт.. това няма как да не е полезно... плюс това аз няма как да ви спра..

Ясно ми е че не трябва да свързвам блогвете помежду им тогава вече може гугъл да се усети.

От: От: Ето какво ще направя

Ами опарих се по този начин преди година и нещо с такъв подход и за това ти го казвам. Принципно всеки сам си решава. :)
да но натурално няма как да е , тъй като тези статии няма да ми вършат работа, единствено могат да ми носят линкове. По тематиката всичко което ми трябва в главния сайт си е там.

Но аз не виждам какъв проблем ще ми донесе това? примерно 50 блога да говорят за мен.

За пример ще ви дам друго.. Примерно еи тука сте 20 човека които харесвате моя сайт и започвате да пишетеее статии като слагате линк към моя сайт.. това няма как да не е полезно... плюс това аз няма как да ви спра..

Ясно ми е че не трябва да свързвам блогвете помежду им тогава вече може гугъл да се усети.

Горе