не поставяй всички под общ знаменател! ето как действат Бг полицайте
Иска да си тръгне, докато му пише акт? :-o Е то тръгването да не е концерт пожеланиеПолицаят нарочно се заяждаше. Нарочно стоеше пред колата ! Не вижда ли, че човека иска да си тръгне. Според мен - превишаване на правата от страна на куката - типично за САЩ.
Браво на това момче. Хубаво е да се чува че все още има съвестни полицаи. Въпреки че е имал борчове, не се е подхлъзнал да присвои парите а ги е върнал. Пожелавам му повишение и по чин и по заплата, и все така съвестно да си върши работата, и всичките му колеги да правят същото. Всъщност в развитите европейски държави точно така работят полицаите, тука за България жалко че това е рядкост. Такива полицаи са си за уважение наистина.
Така е, но като знам как разсъждават хората тук, колегите му сигурно го мислят за пълен малоумник.Браво на това момче. Хубаво е да се чува че все още има съвестни полицаи. Въпреки че е имал борчове, не се е подхлъзнал да присвои парите а ги е върнал. Пожелавам му повишение и по чин и по заплата, и все така съвестно да си върши работата, и всичките му колеги да правят същото. Всъщност в развитите европейски държави точно така работят полицаите, тука за България жалко че това е рядкост. Такива полицаи са си за уважение наистина.
Така е, но като знам как разсъждават хората тук, колегите му сигурно го мислят за пълен малоумник.
Полицаят нарочно се заяждаше. Нарочно стоеше пред колата ! Не вижда ли, че човека иска да си тръгне. Според мен - превишаване на правата от страна на куката - типично за САЩ.
Имаше един железничар върнал 6милиона лева или нещо такова беше!
колегите му сигурно го мислят за пълен малоумник.
А, ето как действат самите ЩАТИ!
За да не отварям нова тема и за да подбутна малко тази на даласа, че нещо се беше по загубил тея дни го споделям тук:
Щатите искат да извадим Левски от учебниците по история!
http://www.buditeli.info/novini/ot-...izvadim-levski-ot-uchebnicite-po-istoriq.html
Това не е вярно.
От будители.инфо са се или са ги подвели.
Но ако беше вярно, е те тогава щяхме да им е*ем майката на американците!
източника на текста е Бъзиклийкс
Щатите искат да извадим Левски от учебниците по история!
http://www.buditeli.info/novini/ot-...izvadim-levski-ot-uchebnicite-po-istoriq.html