tihomir_wwf Member 23 Юни 2009 #1 това просто made my day: http://www.oferti.bg/?com=offers&op=show&id=134756
G gangster New Member 23 Юни 2009 #4 От: Ето как се привличат инвеститори Хаха тоя само за терминатор не се е сетил да прави ахаха:lol:
N Nulata.com New Member 24 Юни 2009 #5 От: Ето как се привличат инвеститори ХаХаХА как да не го спонсорира човек
Ivo94 Well-Known Member 24 Юни 2009 #6 От: Ето как се привличат инвеститори Кво му е на човека? Той иска само 1 000 000 долара , а след като му ги дадете да не мислите, че ще може да му се месите как ще ги харчи ...
От: Ето как се привличат инвеститори Кво му е на човека? Той иска само 1 000 000 долара , а след като му ги дадете да не мислите, че ще може да му се месите как ще ги харчи ...
vetzkov Well-Known Member 25 Юни 2009 #7 От: Ето как се привличат инвеститори НИКОЙ НЯМА ДА МЕ УЧИ КАК СЕ ПРАВЯТ ОРЪЖИЯ!!!
Unwise Well-Known Member 25 Юни 2009 #8 От: Ето как се привличат инвеститори vetzkov каза: НИКОЙ НЯМА ДА МЕ УЧИ КАК СЕ ПРАВЯТ ОРЪЖИЯ!!! Увеличете... Подпис: Сусама Бил Гладен
От: Ето как се привличат инвеститори vetzkov каза: НИКОЙ НЯМА ДА МЕ УЧИ КАК СЕ ПРАВЯТ ОРЪЖИЯ!!! Увеличете... Подпис: Сусама Бил Гладен