vladinc New Member 8 Февруари 2013 #2 От: Ето нещо интересно [video=youtube;eTOKXCEwo_8]http://www.youtube.com/watch?v=eTOKXCEwo_8[/video]
R ReminD Well-Known Member 8 Февруари 2013 #3 От: Ето нещо интересно You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. Ще чакаш за зелено още 24 часа, че съм раздавал червено на простаците
От: Ето нещо интересно You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. Ще чакаш за зелено още 24 часа, че съм раздавал червено на простаците
тео Well-Known Member 9 Февруари 2013 #5 От: Ето нещо интересно Супер филм, същевременно гадна работа. Сиидвам в TPB...
white_pawn Well-Known Member 9 Февруари 2013 #6 От: Ето нещо интересно Направи ли ви впечатление как изглеждаха в началото, а накрая на филма колко им се беше променило изражението на лицата...
От: Ето нещо интересно Направи ли ви впечатление как изглеждаха в началото, а накрая на филма колко им се беше променило изражението на лицата...
VMiloykov Well-Known Member 9 Февруари 2013 #7 От: Ето нещо интересно Бях забравил за него, а го чаках. Сега чакам двата филма за Google да излязат, но единият май е пуснат.
От: Ето нещо интересно Бях забравил за него, а го чаках. Сега чакам двата филма за Google да излязат, но единият май е пуснат.
VMiloykov Well-Known Member 9 Февруари 2013 #9 От: Ето нещо интересно vladinc каза: какви са тия филми за гъгъл 8) Увеличете... Бях чел преди няколко месеца в калдата за тях, вече не помня точно. Помня само, че сега трябваше да излиза един от филмите.
От: Ето нещо интересно vladinc каза: какви са тия филми за гъгъл 8) Увеличете... Бях чел преди няколко месеца в калдата за тях, вече не помня точно. Помня само, че сега трябваше да излиза един от филмите.