Нека има повече референдуми. Относно субсидиите на партиите не мисля че трябва да са повече от 1-2лв. Сега са прекалено високи.
За мажоритарния вот съм абсолютно против. Не искам само 2 партии да се въртят и да управляват!
Абсолютно за намаляне броя на депутатите, те и сега рядко има повече от 120-130 в парламента.
За електронното гласуване абсолютно против!
Единствения мажоритарен вот трябва да е за прокурори, съдии и тн, а Слави е включил само Регионални шефове на МВР, което пак е нещо де.
Какво ще кажете, никой не казва нищо тука
Като гледам е събрал гласовете и ги внася в парламента, гаранция, че ще изкарат половината невалидни.
Щом е успял да събере над 600 000 поне според това което твърди, значи не е като да няма авторитет, аз лично не съм му фен, но съм за референдум, въпреки, че това няма да промени нищо, защото никой не се вслушва в гласът на хората, няма начин да изгоним мафията от властта.
Той резултатът е ясен още от сега. Комунягите за Белене внесоха 770 х подписа и накрая бяха на ръба. При тях процентът невалидни подписи беше над 25%.
Същевременно, до края на януари, самият Трифонов беше заявил, че му липсват 200 000 гласа. А сега изведнъж е със 170 отгоре, значи е събрал 370 000 гласа за 10 дни. Което няма лошо, но говори единствено, че голяма част от тях ще бъдат невалидни. И той е наясно с това. След проверката ще има под 500 000 гласа. Слави ще реве съвсем умишлено, матряла ще реагира точно кактореагира на провокацията на Царо, че уж не го пускали на избори. И ще събере сериозна електорална подкрепа.
А това, че я прави тази подготовка означава, че според него ще има избори или късна есен или напролет.
Останалото е вятър.
Той резултатът е ясен още от сега. Комунягите за Белене внесоха 770 х подписа и накрая бяха на ръба. При тях процентът невалидни подписи беше над 25%.
Същевременно, до края на януари, самият Трифонов беше заявил, че му липсват 200 000 гласа. А сега изведнъж е със 170 отгоре, значи е събрал 370 000 гласа за 10 дни. Което няма лошо, но говори единствено, че голяма част от тях ще бъдат невалидни. И той е наясно с това. След проверката ще има под 500 000 гласа. Слави ще реве съвсем умишлено, матряла ще реагира точно кактореагира на провокацията на Царо, че уж не го пускали на избори. И ще събере сериозна електорална подкрепа.
А това, че я прави тази подготовка означава, че според него ще има избори или късна есен или напролет.
Останалото е вятър.
Добре, ако ще ходим към избори, партия от днес за утре не става.