Е нали контента е най важен...

waldes

Well-Known Member
Във форума наред се пише,че контента е най-важен за позиционирането,но в серпа има купища сайтове на 1-ва позиция (на български става на въпрос) с малко контент и то по хубави думички.
Просто случаен пример,не знам на кой е този сайт:
http://www.obuvki-bg.com/ 1 во място по обувки.Вътре няма едно ревю ,тук-там по някой абзац и това е.фейсбук-страницата е дебела,обаче:).
Нещо не зацепвам като ОРАТА или пък онлайн магазините на друг принцип се опимизират.:oops:

Последно редактирано от модератор:
От: Е нали контента е най важен...

Братле,
контента в повечето случай е важен като количество, а не като качество.
вече при връзките към този контент е обратното.

Content is King, backlinking is Queen and together they make nice children.:|

Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.

От: От: Е нали контента е най важен...

Content is King, backlinking is Queen and together they make nice children.:neutral:
Quite wrong. Content is not king. You are. (or Queen.) Content is currency. You’re the king. He he ...

Приказките за качественият контент са като приказките за ябълките на Рокфелер. Лъскал една ябълка после две ябълки после четири ябълки и тн. и докато си лъскаш статиите и им се радваш какви са хубави други сайтове с калпаво съдържание си те задминават като спрял докато един ден не получиш прозрение че явно лъскането на ябълките е за балъците и е по важно кога ще се трупяса някоя далечна леля дето да ти остави 20 милиона наследство.

Не бях качвал 7 дни нито една играя моя уеб сайт.. и само гледах как върви на долу от 280 посещения миналия ден ударих, възможно най-големия спад някога.. 135 посещения.. отчаях се от живота. Пуснах 8 игри. Вдигна се малко, пуснах малко събмити в социални мрежи, и познайте какво.. Започва да върви нагоре, и започна да се издига на старите позиции..

Та.. Според мен всичко си е по-старо му.. :d.. Събмити + Контент = $$

Единствената промяна която би засегнала сайта ти е, ако ти е Duplicate съдържанието на сайта..
Тогава със сигурност няма да може да се ранкнеш добре.. ;)

Cheers,

От: От: Е нали контента е най важен...

Приказките за качественият контент са като приказките за ябълките на Рокфелер. Лъскал една ябълка после две ябълки после четири ябълки и тн. и докато си лъскаш статиите и им се радваш какви са хубави други сайтове с калпаво съдържание си те задминават като спрял докато един ден не получиш прозрение че явно лъскането на ябълките е за балъците и е по важно кога ще се трупяса някоя далечна леля дето да ти остави 20 милиона наследство.
Може и да се прав, но ако имаш намерение да правиш бизнес трябва да предложиш нещо качествено на клиентите си. Аз лично не бих си купил обувки от тоя сайт , конкретно.

Re: От: От: Е нали контента е най важен...

Може и да се прав, но ако имаш намерение да правиш бизнес трябва да предложиш нещо качествено на клиентите си. Аз лично не бих си купил обувки от тоя сайт , конкретно.
Като му накацат 100 дупи днес, все някое балаче ще се излъже да купи. A тези готините, които с лъскав шоп и по 3-4 посещения излизащи на 50+ позиция и толкова няма да закачат като продажби. И съм много съгласен с mantaman. Кофтия резултати са в повечете ниши. Яко спам и зле изглеждащи сайтове, но кой с протекции на едитори, кой за малко, кой от години. Всеки е там поради една или друга причина и все по-чести си мсиля, че това не е само контента. :)

И най-лощото, че това което чета тук е поредното доказателство. ;)

боли го фара ioio дали ще купят или не онлайн като има няколко офлайн магазина това беше не магазин а инфо сайт на магазините му за обувки преди

както написаха в един друг форум бизнес форум дето не са много наясно ако имаш бизнес и 95% от продажбите са офлайн номално да не ти се инвестира много в онлайн...

иначе да 30 000 реални фб фена като си говрят по между си и по разни сайтове форуми за нещо могат да направят страхотен натурален линк билдинг какъвто е трудно да се емулира с каквато и да е блек или греи техника

освен това какъв контент трябва да има на един магазин за обувки ? 1000 думи колко са велики и удобни техните обувки ? е това за мен ще е спамърско :)

Според пандата Г ще харесва това което харесват хората а ако го харесват не може да го спреш

не ти трябва много контент богат на киурди а нещо което хората да харесват като контент дори и малко ... абе ъпдейти да има

Content ... вижте какво става

Код:
google.bg/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=безплатен+блог+хостинг

Първа позиция, а сайтът е празен от 2 години, че даже си върна и page rank-a, който беше също толкова (2) преди две години. wtf?!?

Горе