Здравейте,
На скоро пуснах официално едно сайтче, обаче тъй като имам много работа не мога да смогвам с писането на новини/статии(1000символа). Търся някой да върши тази работа.
Какво представлява работата:
Писане на новини/статии относно темите
-яхтинг и всичко свързано с тях и моторните лодки
-сонари
-радари, чартплотери, компаси, радиостанции
-gps
-метаотърсачи, иманясртство и всичко свръзано с него.
Месечно средно искам по 10бр статии/новини(~1бр за 3 дена)
Изберете си една тема и ми пишете да ви кажа дали имам човек който да пише по нея.Държа статиите да са уникални за БЪЛГАРИЯ, проверявам за тяхната уникалност.(категория радари чартплотери компаси и радиостанции са в една тема за писане на новини тоест за всичките 4 общо 10 новини)
+ след допълнителна работа по определената категория ще придобиете познания за нея и ще предложим работа като „администратор” в определената категория където да отговаряте на въпроси свързани с темата.
Месечно : 20лв** –заплащане по банков път или кеш (за София)
Емайл- [email protected]
Телефон- 0888830301 –звънете след 14.00 часа.
*при взимане само на една категория
*Парите се превеждат на края на месеца, при добри резултати има допълнително заплащане.
Благодаря ви за вниманието.
Йордан Василев
Ай Шоп ЕооД
На скоро пуснах официално едно сайтче, обаче тъй като имам много работа не мога да смогвам с писането на новини/статии(1000символа). Търся някой да върши тази работа.
Какво представлява работата:
Писане на новини/статии относно темите
-яхтинг и всичко свързано с тях и моторните лодки
-сонари
-радари, чартплотери, компаси, радиостанции
-gps
-метаотърсачи, иманясртство и всичко свръзано с него.
Месечно средно искам по 10бр статии/новини(~1бр за 3 дена)
Изберете си една тема и ми пишете да ви кажа дали имам човек който да пише по нея.Държа статиите да са уникални за БЪЛГАРИЯ, проверявам за тяхната уникалност.(категория радари чартплотери компаси и радиостанции са в една тема за писане на новини тоест за всичките 4 общо 10 новини)
+ след допълнителна работа по определената категория ще придобиете познания за нея и ще предложим работа като „администратор” в определената категория където да отговаряте на въпроси свързани с темата.
Месечно : 20лв** –заплащане по банков път или кеш (за София)
Емайл- [email protected]
Телефон- 0888830301 –звънете след 14.00 часа.
*при взимане само на една категория
*Парите се превеждат на края на месеца, при добри резултати има допълнително заплащане.
Благодаря ви за вниманието.
Йордан Василев
Ай Шоп ЕооД