Thebusiness Member 31 Юли 2009 #1 Кажете си мненията , както и препоръки към сайта. Доста се поизмъчих докато го докарам в тоя вид
exLc Member 1 Август 2009 #2 От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Доста ми прилича на Свежо.орг "Регистрация за стотинки" "Клик за стотинки" Спам форум ли мислиш да бъде ?
От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Доста ми прилича на Свежо.орг "Регистрация за стотинки" "Клик за стотинки" Спам форум ли мислиш да бъде ?
Thebusiness Member 1 Август 2009 #3 От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! На мен пък не ми прилича. ( само темплейта видях как се казва от там ) и идеята с иконките , но нищо повече А иначе споко , и там ще има контрол .
От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! На мен пък не ми прилича. ( само темплейта видях как се казва от там ) и идеята с иконките , но нищо повече А иначе споко , и там ще има контрол .
O ogun New Member 1 Август 2009 #4 От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Много такива сайтове има вече... Трябва да дадеш голяма награда за да имаш хора
От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Много такива сайтове има вече... Трябва да дадеш голяма награда за да имаш хора
Segmadis Member 2 Август 2009 #5 От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Само думичката стотинки нещо не ми хареса ако трябва да съм честен... иначе като идея с малко повече късмет може и да проработи. Стискам ти палци
От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Само думичката стотинки нещо не ми хареса ако трябва да съм честен... иначе като идея с малко повече късмет може и да проработи. Стискам ти палци
S Sammy Well-Known Member 2 Август 2009 #6 От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Бате ти си рядък... колко неща направи на тоя сайт... направи най накрая нещо окончателно..
От: Забавлявай се , пиши и награди спечели! Бате ти си рядък... колко неща направи на тоя сайт... направи най накрая нещо окончателно..