Забранени сайтове...

Amigo0o

Well-Known Member
Абе помня преди време бях чел за едни сайтове в които можеше да си линкнеш безплатно сайта но гоогле следеше тоя сайт и слагаше черна точка на всички линкнати сайтове. Помня че имаше също още няколко подобни сайтове които гоогле следяха и наказваха тези които се включваха в закупуването на линкове и т.н.

Можете ли да ги споделите че съм ги забравил и да не се нахакам случайно на тях и да изгоря както се казва :).

От: Забранени сайтове...

Няма да стане.
Това го ползваха за убиване на конкуренцията – добавяха сайта в линк ферми за кратко време и изгаря. Google го секнаха това.

Значи сега можем да си правим ферми на воля без да ни накажат (освен фермите)?

Пуснал съм безплатен хостинг на Wordpress. Гледам вече е нападнат от ipotpal :) След нападението реших да проверя защо и установих, че има PR3 (изненадан съм: от месец и половина съществува този субдомейн; главният домейн си седи PR1 от доста време - явно с безплатен хостинг на блогове бързо се вдига PR - затова в мрежата е пълно с такива - много оптимизатори си правят блогове на безплатен хостинг и ги линкват помежду си и това оказва ефект върху главната страница тъй като всички страници сочат към нея).

Последно редактирано:

Мартине до вчера ходеше и ме питаше " СЕЛО ли? Ааа СЕО " Пък гледам сега голям специалист си се извъдил. Няма такова нещо като нито полужително нито отрицателно, винаги е едно от двете.

Никой не се ражда научен и това, че съм питал някъв си, не значи, че не мога да дам някво мнение!
То да пишеше нещо което е вярно, а ти пишеш колкото да трупаш постове.

Не, просто нищо няма да стане.
Линк фермите ако деиствително са такива, няма накъде повече да изгорят.
А със сайта просто нищо няма да се случи.

Горе