Synthetic
Active Member
Здрасти на всички От няколко дни не съм посещавал форума ... Та исках да сложа точно тази тема , тъй като се навъртяха доста завистливи копеленца из този форум .. Говоря за тези , който биха изписали 100 реда за да ви репортват сайтовете , отколкото да си напишат някоя др. shit-ава статия за блогчетата си и тези , които от завист към Вас и печалбите ви .. биха ви накликали до припадък рекламите ви от Адс. само и само за да ви направят мръсно ... Сега ще питата кои са те .. Ами незнам , но съм сигурен ,че са точно от този форум ... Аз лично имам подозрения за 2/3-ма , но без факти и доказателства не искам да обвинявам никой .. а и няма да е редно ..
Не само на мен , а и на някои приятелчета от форума често се случва както блога ти е на топ позии и да изчезне в дъното ... Интересно как ли става? Едва ли е само от Г. бота а ? Особенно когато виждаш ,че зад теб е някой афф. "бог" .. точно от този форум .. ; )
Успех на всички и да се пазите ...
п.п А на тези ,които правят мизериите и прочитат това тук ...трябва да знаят, че доста често си мисля за майките им _)_ ....
Не само на мен , а и на някои приятелчета от форума често се случва както блога ти е на топ позии и да изчезне в дъното ... Интересно как ли става? Едва ли е само от Г. бота а ? Особенно когато виждаш ,че зад теб е някой афф. "бог" .. точно от този форум .. ; )
Успех на всички и да се пазите ...
п.п А на тези ,които правят мизериите и прочитат това тук ...трябва да знаят, че доста често си мисля за майките им _)_ ....
Последно редактирано: