Дейбъ, има ли го някъде описано в сайта им бе.. нищо не видях о_О супер объркан сайтНе, не е законно.
еее така ли стана :lol: ти питал ли си ?Нямаш право да стриймваш Световното Искат такса, която не е малка.
Вие се съгласявате да не използвате, копирате, възпроизвеждате,
разпространявате, публикувате, излъчвате, изтегляте, съхранявате – на какъвто и да
е носител, както и да не адаптирате или променяте по какъвто и да е начин, да не
предоставяте публично или по какъвто и друг начин да не използвате съдържание от
този сайт или на части от него, например отделни филми, предавания и др. (наричано
по-нататък Съдържание на БНТ) по никакъв друг начин освен за Ваше лично,
нетърговско ползване.
По пътя на логиката, това реално може и да мине в съда..БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.
БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.
Логиката ти е грешна, това, че на теб ти се иска това, не означава, че си прав!
БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.
Пред съда това няма да издържи. Закона не го разрешава, така че ако отидете на съд няма да ти издържи защитата, ако е базирана на тази логика.
Някои неща няма как да ги заобиколим, колкото и да ни се иска.
Към въпроса дали съм питал - да, питал съм. Бях готов да платя, но не бюджета ми не стига
еее така ли стана :lol: ти питал ли си ?
ТСледователно можеш да си правиш с химна и герба каквото си искаш, защото "те са на всички българи" така ли?
А, тук стана интересно. Monefff в този си въпрос:
те иронизираше, но се оказва, че си си написал домашното както си трябва.
Айде стига бе, все едно сайтовете за онлайн телевизия си плащат? Стриймвай си като пич и да не ти пука.