Закрит Адесенс

wood

Well-Known Member
Кажете на кой имейл да пиша за проблем с Адесенс.

Днес се опитвам да влезна в профила ми на Адесенс и ми дава че паролата не е вярна, Адесенса и gmaila ми са неактивни. С нищо не съм нарушшавал правилата на Гугъл. Проблемът е че и втората ми поща която е в гмайл също не е активна, а третата поща която е с друга парола е активна, докато първите два профила имат една и съща парола.

Но пък Адесенс рекламите ми продължават да се показват на сайтовете, изглежда че някой е хакнал тези два акуанта.

Последно редактирано:
От: Закрит Адесенс

Ако си оставил телефон за връзка (лично на мен са ми предлагали 10-тина пъти) може и да ти върнат акаунта, иначе....

И на мен така ми изглежда, щото иначе щяха да ти кажат, че са те баннали.

От това което пишеш изглежда че просто имаш проблем с паролата. Ако рекламите ти вървят, няма как да ти е закрит или спрян акаунта. Пробва ли да поискаш нова парола?

Ако си бан няма просто да имаш достъп до адсенса. Ще ти излиза страница с текст, че са ти го спрели, но акаунта си остава активен и можеш да си го ползваш за поща и другите им глупости.

От това което пишеш изглежда че просто имаш проблем с паролата. Ако рекламите ти вървят, няма как да ти е закрит или спрян акаунта. Пробва ли да поискаш нова парола?
Ще вървят, просто няма да печели.

Горе