bgobqva.com
Member
Здравейте,
Пуснах запитване за регистрация в адсенсе и бях одобрен още на същия ден.
Потвърдих акаунта си посредстов получен пин на телефонния ми номер .
Сложих баннер кодовете.
Но вече цяла седмица седят със Състояние " Ново " и не се визуализират на сайта ми .
Прочетох правилата и нямам никакви пропуски.
Не съм банната :
От близо седмица седят ракламните полета като " Ново" и не се показват .
Ако някой има идея какво се случва ще съм му много благодарен .
Пуснах запитване за регистрация в адсенсе и бях одобрен още на същия ден.
Добре дошли в AdSense Молбата Ви премина проверката успешно. Сега трябва да създадете първия си рекламен елемент и да поставите рекламния код на http://www.bgobqva.com/ , за да активирате изцяло профила си. Имайте предвид, че преди профилът Ви да бъде изцяло активиран, на страниците Ви ще се показват само празни реклами. След цялостното активиране на профила Ви ще получите имейл за потвърждение и ще започнете да виждате действителни реклами. Моля, не кликвайте върху действителните реклами, които се показват на сайта Ви, дори и с цел да ги изпробвате – това не е разрешено от програмните правила на AdSense. |
Потвърдих акаунта си посредстов получен пин на телефонния ми номер .
Сложих баннер кодовете.
Но вече цяла седмица седят със Състояние " Ново " и не се визуализират на сайта ми .
Прочетох правилата и нямам никакви пропуски.
Не съм банната :
Adsense Results: Congratulations, www.bgobqva.com is Not Banned from Google AdSense! Google Results: Congratulations, www.bgobqva.com currently has pages indexed by Google.com, therefore www.bgobqva.com is Not Banned from the Google Search Engine! |
От близо седмица седят ракламните полета като " Ново" и не се показват .
Ако някой има идея какво се случва ще съм му много благодарен .