Заплащане за импресии?

fifi

Well-Known Member
Не знам дали темата е за този форум. Аз така смятам, но ако съм в грешка, моля поправете ме и се извинявам! :)

Не разбирам много. Търсих из нета, но не можах да намеря това, което търся, а именно, има ли сайтове, които плащат за импресии. Имам малко сайтче, което си докарва към 30 000 импресии месечно, та искам да знам дали има някакви сайтове, които предлагат заплащане за импресии, например някаква цена за 1000 импресии. Ако има, ще се радвам да кажете и да ми обясните там каквото знаете, тъй като съм начинаеща. :)

Благодаря предварително.

Здравей,
Точно за този форум си е. Няма за кой друг. :)
До колкото знам Google, но не е кой знае колко. А как е като трафик? Ниша и подобни статистики, без да споменаваш сайта. Реално може да се продава и като премиум реклама, но тук трябва да си голям в нишата си, даже от водещите сайтове, и да е структуриран като медия или добре подреден сайт с информация. ;)

От: Заплащане за импресии?

Ми чак пък толкова.. Обикновено блогче с разни информации. Не е кой знае какво. Има и няколко клипчета, но повечето е резюмета, новини и статийки разни. Но докарва 30 000 импресии месечно. Има ли някакви сайтове, които предлагат подобна услуга? Да заплащат на 1 000 импресии някаква сума?

От: Заплащане за импресии?

fifi => Blinky те е посъветвал правилно. Заплащането на импресии е същото както заплащането на период от време, с тази разлика, че се заплаща на брой показвани страници. И вече цената се определя от това какво е количеството импресии. Също така и дали е таргетиран трафика.

Всички "големи" сайтове приемат рекламни оферти в импресии. Просто отвори рекламните им тарифи и ги виж. За пример - дир.бг, дневник, дарик... да не ги изброявам.

Цената? Цената е както навсякъде - един продукт струва толкова, за колкото успееш да го продадеш. 1 000 импресии може да струват и 5 лв. но може и 8-10. Всичко е според зависи.

Горе