Запорирана сметка в PayPal

nsevimov

Well-Known Member
Здравейте, на 10-ти ми изпратиха 200 евро в акаунта си веднага след като ги получих пуснах да ми ги преведат в сметката и на 11-ти вече ми изписа Completed че превода е пуснат днес влизам и гледам -200 евро и на самата транзакция пише Held. И видях че има отворен билет от PayPal и искат да им предоставя информация написах в обяснението че съм направил уеб сайт и че сделката е преминала успешно но още не са прегледали съобщението ми въпроса ми е дали ще оправят този спор или да звъня на адвоката? и да ги съдя.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

А ще ги съдиш, то така става, изчакай малко, може да ти поискат сканиран документ за самоличност и сметка с адреса, обичайна практика.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Въпроса е там че се изнервих защото не стига че излъгаха толкова много хора че продължават и още има отворен билет изпратих информация какво точно съм направил още не са прегледали билета това стана днес... просто съм тотално отчаян защото тези пари са ми нужни! а статуса на билета е Being Reviewed By PayPal помолих клиента ми да се свърже с тях чрез контакт формата и да им каже че грешат с временното запориране на сумата. И че сделката е преминала успешно! и ще видим сега какво ще стане.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Те ми звъннаха но ми говореха на английски.. а аз не разбирам много, много английски...
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Щом са ти звъннали значи има нещо, лошо е, че не си ги разбрал.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Ти си шефче, чак и адвокат си имаш, той не говори ли английски? А и както не разбираш английски си представям къв сайт си направил.
Щом ти пише completed си виж в банковата сметка дали са ти дошли парите и ако са дошли кажи на банката да ти блокират картата за да не си ги дръпнат от пейпал.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Като си вляза в профила ми изписва следното съобщение

Код:
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Jan 12, 2012: We need a little bit more information about some money you recently received or withdrew.

(Your case ID for this reason is PP-001-624-190-471.)
How can I get my account access restored?

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.

To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.

We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.

Once you complete all of the checklist items, your case will be reviewed by one of our Account Specialists. We will send you an email with the outcome of the review.

Проверих дали имам в билетите нещо подобно с PP-001-624-190-471 и няма такова.. не го знам от къде да го намеря това за да мога да им предоставя информация. Моля които знае къде да го намеря да сподели. Проверих на следното място: View Open Cases и нямаше нещо с подобен код. Които знае къде мога да го намеря да сподели.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Не намираш ли Resolution center-a ?

Намирам го! но не съществува такъв код там...
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Имат система за защита от измами. Задейства се когато си иска. Когато наистина става измама системата им не реагира и измамите се извършват успешно.

Системата им са защита от измами се ползва предимно от измамниците за извършване на измами.

Твърде много хора ги ползват за да можеш да се откажеш от тях. Който вземе решение да се откаже - взима решение да си изгуби голяма част от клиентите.

Тук пише интересни неща (с много хумор):
http://encyclopediadramatica.ch/Paypal
 
От: Запорирана сметка в PayPal

щял да съди Paypal! виж го ти ! вие трябва трябва да бъдете съден за множество интернет измами рано или късно ще се разбере цялата истина така че се пазете.
 
От: Запорирана сметка в PayPal

мда,така е,този човек ни излъга на 2 пъти за направата на торент тракер като вторият път се представи под чужда самоличност и взе парите без да свърши никаква работа,точно за тези пари става въпрос където пише той тука и не може да изтегли защото от paypal са го усетили и е измамник,това дори не му е фамилията севимов а фамилията му е Шукриев,завлече мой приятел близо 1000лв и ще си понесе последствията тъй като имам доказателства от скайпа ми как се представя под чужда самоличност и лъже за всичко,не карам тука никой да ми вярва и може да почне да се оправдава сега но това е истината и се пазете от този мошеник и измамник!!!
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Какви сте вие бе смешки я бятаите да пиете топла вода някъде и не ме занимаваите с глупости..
 
От: Запорирана сметка в PayPal

Не е това начина да работи една система за защита от измами.

И ако вкараме всички хора в затвора все някой ще се окаже престъпник и вкаран на правилното място...
 
От: Запорирана сметка в PayPal

И аз имах проблем с верифицирането на картата ми по простата причина, че ми я бяха блоклирали поради много некадърни опити без достатъчно пари в сметката (почти всеки е правил тъпи грешки). Смених картата и се оправих. Това са дребни поправими грешки. Има и други неща, които можеш да сбъркаш. Моето мнение за PayPal като банка не е много добро, но са ми полезни и по тази причина мога да си трая.

Относно блокиране на пари:
Ако този дето е дал парите се е оплакал, че е бил измамен и е представил доказателства, парите са блокирани и ако не докажеш обратното, няма да си ги получиш изобщо.
 

Горе