Заради един от последните ми текстове мой клиент си свърши продуктите

tekstmag

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Заради един от последните ми текстове мой клиент си свърши продуктите. Случи се малко неочаквано, даже доста неочаквано. Продуктът беше много специфичен – система за GPS контрол, целевата група – мениджъри на транспортни фирми, целта – поръчки на определен брой промо пакети. Направихме имейл кампания с персонализирани писма.

Един продаващ текст направи неочаквано много поръчки. Написах го като „горещо” промо предложение за заявка при специални условия. Клиентът беше подготвил добро количество продукти, определили бяхме сравнително дълъг срок за отговори и/или заявки. Очаквахме обичайната активност от клиентите. Обаче от срока в писмото остават още няколко дни, а промо пакетите вече са свършили.

Или текстът ми е бил ефективен, или продуктите на клиента са били малко. А може и да сме попаднали на подходящата ниша. Или пък транспортните мениджъри са чакали точно нашето предложение. Сега се налага да им пишем отново - само на непоръчалите до момента, за излезем от ситуацията. Защото промоцията още е валидна, а вносът на нови продукти ще отнеме 10-15 работни дни.

Готов съм за още един продаващ текст. С ефективност, каквато очаквате, а може и по-голяма. А Вие имате ли достатъчно продукти за продаване?

От: Заради един от последните ми текстове мой клиент си свърши продуктите

Здравей :) Много натъртваш на това, че текстовете ти продават, което си е добра причина човек да поръча от теб. Мисля, че е време да покажеш на хората от форума нещо писано от теб. Все пак, не с всички клиенти сте подписали договор за конфиденциалност, нали?

Добре пишеш, но един примерен твой текст, мисля че ще е по-добро представяне ;)

Искам да видя нещо примерно от тези продаващи текстове, може и на лично ;)

Абе хора, много сте мнителни! Вижте човекът колко ловко и умело си продава труда и преценете по това, как продава продукти. Според мен е добър и то доста.

Отново успех, Tekstmag! :)

Имаш ЛС, но ако не е твърде специфичен - сподели и в темата какъв приблизително е ценоразписа.

Здравейте, GeorgiTodorov,

Благодаря Ви за интереса. Продаващите текстове са ми специалност и тръпка, затова натъртвам. Приемете го като копирайтърско позициониране.

Мисля, че първият текст в тази тема и в Последният път, когато написах текст, продадох продукт са добри примери - получих доста прегледи и доста запитвания (това беше целта). Още примери може да видите в Текстмаг: текстове по поръчка.

Останалото е конфиденциалност. Клиентите и аз си държим на нея. И така работим.

Оставам на разположение.

Добре пишеш, но един примерен твой текст, мисля че ще е по-добро представяне ;)

Здравейте, Atis,

Благодаря Ви за мнението. Ще приемете ли за примери първия текст в тази тема и в Последният път, когато написах текст, продадох продукт? Те "продадоха" доста преглеждания и запитвания. Още примери - в Текстмаг: текстове по поръчка.

Разбира се, най-добрият пример е текст, написах по Ваше задание. Ще го напиша с удоволствие, специално за Вас. И с пълна конфиденциалност, както обичайно.

Оставам на разположение.

Професионално подготвени теми, поздравления, успехи и за напред. Текста от масата се приема като някакъв пълнеж, но много малко разбират неговата сила в действителност. Преди време си правих едни експерименти за продажба на мобилни телефони със сълзливи истории от рода на "продавам телефон марка ..." и се почва, подариха ми го, много е ценен за мен, не искам да се разделям с него ... и цената 3 пъти по висока, няма да повярвате какви конверсии правят подобни текстове :)

Искам да видя нещо примерно от тези продаващи текстове, може и на лично ;)

Здравейте, danko6,

Благодаря Ви за интереса. Вече сте прочели първия текст в тази тема. Моля, вижте и началото на Последният път, когато написах текст, продадох продукт, както и още примери в Текстмаг: текстове по поръчка.

Как бихте се чувствали, ако някой друг получи на лично съобщение (Ваш) текст, написан по Ваша поръчка? Конфиденциалността служи за недопускане на такива чувства. Тя е неделима част от професионализма, и клиентите и аз я уважаваме.

Оставам на разположение.

От: От: Заради един от последните ми текстове мой клиент си свърши продуктите

Абе хора, много сте мнителни! Вижте човекът колко ловко и умело си продава труда и преценете по това, как продава продукти. Според мен е добър и то доста.

Отново успех, Tekstmag! :)

Благодаря, nandibandi,

Благодаря отново! Заслужавате едно черпене с каквото пиете. Или може с едно лично текстче, например - поетично?
Пишете ми и може да се получи...

Благодаря Ви, nekakav,

Писах Ви.

Професионално подготвени теми, поздравления, успехи и за напред. Текста от масата се приема като някакъв пълнеж, но много малко разбират неговата сила в действителност. Преди време си правих едни експерименти за продажба на мобилни телефони със сълзливи истории от рода на "продавам телефон марка ..." и се почва, подариха ми го, много е ценен за мен, не искам да се разделям с него ... и цената 3 пъти по висока, няма да повярвате какви конверсии правят подобни текстове :)

Благодаря Ви, Ivo94,

Вашето мнение за текста е много интересно и ценно. Радвам се, че го споделихте.

Надявам се и Ви пожелавам да постигате целите си с Вашите текстове. Благодаря Ви още веднъж.

Мисля, че е доста напред с матряла! Говорихме на дълго и широко за един сайт и повярвате ми има ОГРОМНА логика в думите му. Лично аз останах доста доволен от това което чух, и може би ще съм един от клиентите му. Препоръчвам!

Успех!!

Мисля, че е доста напред с матряла! Говорихме на дълго и широко за един сайт и повярвате ми има ОГРОМНА логика в думите му. Лично аз останах доста доволен от това което чух, и може би ще съм един от клиентите му. Препоръчвам!

Успех!!

Благодаря, Tedi_84,

Вече си спечелихте едно "pro bono".

Сега видях, едно голяяяяяяяямо БЛАГОДАРЯ!!!

Получих текст от @tekstmag и ме хвана яд, че не мога сам да се възползвам от услугата си :)
Много силен, много убедителен и с прекрасни акценти и оформление.
Лично аз нямам съмнение към кого ще се обърна, когато ми потрябва копирайтър!

Горе