godjara Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Март 2008 #1 Здравеите искам да запитам дали си струва този домеин thebulgarianestate.com Предлагат ми го за (30$)
Здравеите искам да запитам дали си струва този домеин thebulgarianestate.com Предлагат ми го за (30$)
AxCx New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Март 2008 #2 За какво ти е ? Според мен не си заслужава, подобни домейни винаги могат да се намерят, а и бума "bulgarian real estate" е вече само спомен.
За какво ти е ? Според мен не си заслужава, подобни домейни винаги могат да се намерят, а и бума "bulgarian real estate" е вече само спомен.
godjara Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Март 2008 #3 Ами мислех да прасна един глупав саит с афилеит към булгерианпропертиес.ком и да си седи но маи си прав 4е е по добре да не се занимавам.
Ами мислех да прасна един глупав саит с афилеит към булгерианпропертиес.ком и да си седи но маи си прав 4е е по добре да не се занимавам.
AxCx New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Март 2008 #4 Не знам какви са твоите наблюдения, но моите не са положителни, мисля че това не се търси вече, и в Google AdWords никой вече не плаща, няма търсене, няма конкуренция, няма реклама ...
Не знам какви са твоите наблюдения, но моите не са положителни, мисля че това не се търси вече, и в Google AdWords никой вече не плаща, няма търсене, няма конкуренция, няма реклама ...
Pesho1978 Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 0 15 Март 2008 #5 AxCx каза: За какво ти е ? Според мен не си заслужава, подобни домейни винаги могат да се намерят, а и бума "bulgarian real estate" е вече само спомен. Увеличете... И аз съм на това мнение. Сега други пазари пробиват
AxCx каза: За какво ти е ? Според мен не си заслужава, подобни домейни винаги могат да се намерят, а и бума "bulgarian real estate" е вече само спомен. Увеличете... И аз съм на това мнение. Сега други пазари пробиват