blackout8
Well-Known Member
От известно време си мисля да създам така тема, та и времето дойде. Идеята ми е да се похвалят добрите потребители от форума. За разлика от черния списък в маркет плейса, това не е насочено само за търговията, а изцяло за човека . Всеки, които има личен опит с някой/я от форума и е оценил високо неговите/нейните качества нека да пише тук, кой е и защо така е прецинил. Идеята ми всички, точни, коректни, комептетни, инициативни и т.н. да намерят място в тази тема - един малък кръг на заслужите, поради тяхните индивудални качества, които ги различва от останлата част. Тази тема няма за цел да се конкурира с Итрейдъра и Реп. Пауъра, макар и така изглежда . Тема би била изключително полезна за тези, който търсят определно нещо, а именно дадения потребител го предлага или има(за знанията говоря ), не само, че ги има а и високо оценен за тях от другите. Тази тема е още един + към репутацията, която имат.
Като инциатор на темата, трябва да посоча първите
Тео, Аланфорта, Ктомов, с тези пичовете, много редове сме драскали в скайпа - и съм стиганл до извода, че са много точни, инциативни, запознати с онлайн бизнеса, както в реалния бизнес, също така са ми помагали, като не съм бил наясно с някой въпроси, същто така имат широки познания и по други теми. С Тео доста сме си говорили за различни бизнеси, бизнес модел - онлайн и оффлайн, Ктомов е изключително комптентен в WP, Алан-а в SEO, това го пиша просто да им отлича едни от качествата, който се асоциират с този форум, само да не ми се обидите Админите по съвместимост и тях ги включвам, макар че с тях по-малко съм комуникирал, но на впечетленията са ми и че и тях трябва ги включа, редом до гореизборените За другите, колеги просто нямам личен поглед над нещата, но съм сигурен, че и те имат какво да дадът
Като инциатор на темата, трябва да посоча първите
Тео, Аланфорта, Ктомов, с тези пичовете, много редове сме драскали в скайпа - и съм стиганл до извода, че са много точни, инциативни, запознати с онлайн бизнеса, както в реалния бизнес, също така са ми помагали, като не съм бил наясно с някой въпроси, същто така имат широки познания и по други теми. С Тео доста сме си говорили за различни бизнеси, бизнес модел - онлайн и оффлайн, Ктомов е изключително комптентен в WP, Алан-а в SEO, това го пиша просто да им отлича едни от качествата, който се асоциират с този форум, само да не ми се обидите Админите по съвместимост и тях ги включвам, макар че с тях по-малко съм комуникирал, но на впечетленията са ми и че и тях трябва ги включа, редом до гореизборените За другите, колеги просто нямам личен поглед над нещата, но съм сигурен, че и те имат какво да дадът