Позвам да отговарям веднага.
Видях сайта ти и ти предлагам още сега да наблегнеш на ревютата, направи ги така, че ти да искаш да купиш от себе си, а не разчутай на случайността онези от МН да ти направят продажбата. Даже аз препоръчвам за всеки ревщ сайт, да наблегне на силно ревю и по-смело да преща направо към ордер страницата. А ако той иска допълнително инфо, сам ще си намери по самия продуктов сайт. бенефита е, че му спестявате един клик, а + 1 клик има малко размисъл. Някой ще си помислят, че се базикам, но аз лично (не от професионално изкривяване) на всеки клик правя пауза, никога не щракам като гламав, особедно като знам, че ще купувам нещо.
В ревютата използвай H1, H2, болдване, подертаване, дай им бенефитс, причини, защо това, какво ще вземат в повече от това, което купуват. Отърви се от банерите, адски претрупано не само дразни, но и отблъсква. Искам да кажа тук, че потребителя е интилигентен човек, а не някой луд с пари, които са му излишни. Никога не разчитайте друг да ви направи продажбата. Вие сте търговеца, другото е случайност и непрофесионално отношение.
Следи трафика, като гледай по-реални кликове - от думички, а не от реф. линкове, като дирс, и други сайтове, на които е линка ти. Важното е да се целиш лека полека, като се стремиш и за големите думички, но бавно и славно, както се вика. Не прави грешката да блъскаш за най-голямата ей така, защото има няколко хил. търсения. Там не само е трудно, но и безмислено, особедно за не толкова стар сайт.
А отностно коментарите - удобрявай хубавите, трии спама и махай гадните линкове. Даже бих ти препоръчал да правиш дебати с коментиращите на блога ти. Постарай се да не удобравяш стандартни бот коментари, личи си. Така освен, че вкарваш нов контент, така и изглежда сайта жив.
Давай още ако има, ще помагаме с каквото може.
Надявам се да помагам на повече от един в тази тема.